search

BankID identifisering / autentisering

BankID identifisering / autentisering

I dagens digitale samfunn blir stadig sikkerhet på nett viktigere og viktigere. Mange bedrifter i hele Norge har forstått viktigheten av å håndtere identifisering av brukere på en skikkelig måte. Eksempler på sikker autentisering, er idenfisering med BankID og tofaktor-autentisering. Slike autentiserings-verktøy bidrar til å vesentlig øke sikkerhetsnivået på nettsteder som har implementert slike verktøy. 

Vi arbeider både med BankID som identifisering av brukere ved login og signering, men også Google authentication for tofaktor pålogging for de som ønsker dette. 

Vår hovedanbefaling er å benytte BankID identifisering ved innlogging og signering, da denne tjenesten er en to faktor løsning, med det høyeste sikkerhetsnivået i forhold til digital legitimasjon.

sikkerhet nettbutikk

eIDAS og BankID standard for identifisering

Visste du at BankID er godkjent etter den strenge EU-standarden eIDAS som bygger på to-faktor autentisering? Dette gjør BankID som tjeneste med signatur og identifisering gyldige i hele Europa. Dette har derfor mange bruksområder som bare vil øke i årene fremover og gi muligheter utover landegrensene.

Hvilke bruksområder har BankID?

Det er få eller ingen i Norge som ikke på et eller annet tidspunkt har benyttet identifisering med BankID. Mange benytter BankID opptil flere ganger i måneden for å logge inn på digipost, helsetjenester, skatteetaten, NAV, forsikring eller nettbank.

Det finnes også flere andre spennende bruksområder for BankID autentisering og signering. Dette dreier seg gjerne ofte om sensitive og private data. BankID kan benyttes for både identifisering av bruker, men også som signering og bekreftelse. Eksempler på dette er signering av lån, søknad, dokument, arbeidsavtaler, uthenting av helseopplysninger, oppdatere opplysninger med mer. Dersom din bedrift benytter BankID for autentisering og signering, har bedriften implementert den høyeste formen for sikkerhet som er tilgjengelig i det norske markedet. Sikre deg at kunden er den som deg utgir seg for å være. Med BankID skaper du trygghet for både deg som har sensitiv data i noen form, men også for dine kunder som skal bruke din tjeneste.

Trygghet med BankiD

  • Tofaktor løsning med høyeste sikkerhetsnivå
  • Trygghet på at kunden er den som den utgir seg for å være
  • Alle BankID brukere er brukere som er identifisert med Pass / ID-kontroll.
  • Godkjent av den strenge EU-standarden eIDAS.

Les informasjon og tips om SEO og hvordan komme høyt opp på Google

10 tiltak og tips for hvordan du kan øke salget i din nettbutikk.

Customer Data Platform (CDP), som hjelper deg optimalisere digital markedsføring i din nettbutikk.

Digital Markedsfører Mai Lena hjelper våre kunder å øke synlighet, annonsering og ikke minst konvertering. Til dette benytter hun virkemidler som Google Shopping, Google Ads, HotJar, SEO, SEM og Instagram.