search

SpareBank 1 slår seg sammen med Moo Gruppen for effektiv distribusjon av nyheter

 

Moo Gruppen bisto i å utvikle et nyhetssenter der de kunne dele interne og eksterne nyheter i konsernet på en rask og fleksibel måte.

Nyhetssenter til SpareBank 1

Som en av Norges mest fremtredende banker er det viktig å kommunisere nyheter godt, både eksternt og internt. Moo Gruppen utviklet derfor et nyhetssenter til SpareBank 1. Løsningen gir en ny dimensjon til en av Norges best kjente banker.

Bakgrunn

Hvorvidt det er snakk om eksterne eller interne nyheter, så er det viktig å fremme disse i større konsern. En løsning for å dele nyhetene på nett ble for SpareBank 1 den foretrukne løsningen.

Fremfor e-poster frem og tilbake, eller synsing innad mellom de ansatte, ønsket ledelsen at nyheter skulle deles i et eget senter.

Magento 2 brukeropplevelse

Løsning

Løsningen ble et eget nyhetssenter som fremmet alt fra endringer i de lokale bankene, til konsernets bestemmelser for kjernesaker. Nyhetssenteret er satt opp med en standard mal som gjør det enkelt å publisere jevnlig. Løsningen sikrer også at nyhetene automatisk er tilpasset mobile enheter.

Selv om Moo Gruppen fortsatt begår vedlikehold, så drifter SpareBank 1 mer eller mindre nyhetssenteret på egenhånd i dag.

Resultat

SpareBank 1 kan nå dele nyheter på tvers av organisasjonen i løpet av få tastetrykk, og det uten ekspertise. Det fine designet passer mobile enheter, og nyhetene kan nås av både ansatte, kunder, og andre interessenter. Resultatet er først og fremst en løsning som fremmer en informert og oppdatert organisasjon.

sparebank-1-screens-mobile-03-new

Vi har blant annet levert

  • Nettbutikk på Magento CE 2.1
  • Nettbrett og mobiltilpasset UI/UX-design
  • Bestillingskonfigurator for briller
  • Låne hjemme funksjonalitet og behandling av dette i Magento
  • Nettbutikk for 5 land/språk på samme platform
  • Integrasjon mot Consignor
  • Løpende hosting og support

Ta kontakt for en
uforpliktende prat.

    captcha