search

360 Logistics – Den som verdsetter tiden din!

 

360 Logistics ble grunnlagt i 2018 med mål om å hjelpe online virksomheter. Det første varehuset ble etablert på Økern i Oslo. Den besto av lagre i Norge og Norden. Den besto også av en veldig godt designet kalkulator sammen med et moderne UX-design. Dette er den mest nøyaktige logistikktjenesten.

Strategi

360 Logistics fokuserer på de raskeste tjenestene for enhver online virksomhet, inkludert automatiseringsfunksjoner og kvalifiserte medarbeidere for effektive resultater. Ved hjelp av våre digitale eksperter blir det enkelt å estimere prisen på oppfyllelse og emballasjematerialer.

UX-design og enkel navigering kan være lett å forstå. De siste milalternativene med Poterbuddy og Instabox anses som svært lukrative for nettbutikken.

Mål

360 Logistikk forstår verdien av tid og penger. Målet om å tilby kvalitetsservice og rettidig med en effektiv returrett anses som svært nyttig for målgruppen. Kvalitet er alt som betyr noe for dem.

360 Logistics er ekstremt tydelig på hvordan de kan hjelpe online virksomheter med plukking, pakking og sortering av varer. I tillegg er grensesnittet til 360 Logistics lett å forstå for enhver kunde, da det er tilgjengelig på flere språk. Flere språk er en spak for å nå flere kunder globalt ved hjelp av morsmålet.

Innholdsstyring

En digital løsning for å møte kundenes behov

The transformation of your health begins with 360 Logistics is possible with the long-lasting impact of effective products including supplements, protein bars, energy, fat burning, prework out, WHEY proteins, etc. But still, they were facing issues based on the following factors.

360 Logistics møtte på noen fallgruver basert på problemer som å beregne prisen på pakking, frakt osv. Våre digitale eksperter med mange års erfaring basert på den populære e-handelsplattformen hjalp 360 Logistics med å løse dette. Løsningen som tilbys hjelper deg med å forutsi den estimerte prisen på oppfyllelse og emballasjematerialer. Den totale prisen per bestilling bestemmes hovedsakelig av trinn som oppfyllelse, emballasjematerialer, lagringskostnader og frakt generelt.

Løsninger for å holde tritt med moderne kundeadferd

360 Logistics har et krystallklart mål som gjør det enkelt å nå riktig målgruppe og bidra til raskere leveranser med kvalitet. De tilbyr kunden en enkel prisstruktur basert på håndtering, pakking og forsendelse som tilbys som en fast pris per bestilling. I tillegg til dette hjelper de med følgende:

  • Hjelp til å komme i gang.
  • Integrasjon med din nettbutikk eller ERP.
  • Rabatterte frakt- og emballasjepriser.
  • Emballasje og forsendelse samme dag.
  • Bransjeledende kundeservice.
  • Tilgang til rapportering og analyse.
  • Effektiv avkastningsstyring på daglig basis.
  • Lagerstyringssystem med alle tilganger.

Ved hjelp av ledende automasjonssystemer har 360 Logistics i dag nådd eksponentiell vekst i denne sektoren med en ny høyde for å etablere målestokken.

Kundereferanse

“Moo Gruppen has helped ODINNUTRITION bring the complexity of home improvement retail to the web in a simple and cost-efficient manner. They have delivered a stable advanced commerce platform through multiple projects that supports our growth and our business.”

Emilie Stahl Carlsen

Product Designer at ODINNUTRITION

Ta kontakt for en
uforpliktende prat.

    captcha