search

ODINNUTRITION – En ultimate one-stop-shop for helse og fitness!

ODINNUTRITION har hatt til hensikt å begynne sin reise med et ekstremt fokus på å tilby 100% ekte og sunne produkter for å mette kunden med de riktige produktene og kosttilskuddene. Dette for å fremkalle det beste resultatet som er lett synlig i deres helse.

Strategi

ODINNUTRITION er ekstremt fokusert på å tilby 100% ekte og sunne produkter med en følelse av nyhet til sine kunder. Den morsomste delen av ODINNUTRTION er treningsklær og tilbehør med et repertoar av abstrakte og unike mønstre. Nå kan du friske opp utseendet ditt ved å bruke det beste fra merket og gå på treningsstudioet.

WooCommerce har utmerket potensial for å utvide den elektroniske virksomheten. Å gjøre ODINNUTRITION fra grunnen av, og til en vellykket nettbutikk med våre digitale eksperter var en læringsopplevelse for oss begge. Men vi er fortsatt stolte av å tro at vi lærer mest når vi er på jobb, sammen med å finpusse kompetansen vår.

Mål

Årsaken til ODINNUTRITION popularitet er at alle deres produkter er laget for å passe flere behov, og den har dokumenterte resultater. Fagfolkene på ODINNUTRITION gir klienter veiledning om personlig kardio og gjør dem oppmerksomme på inntaket og ingrediensene i hvert supplement og deres konsekvenser på kroppen.

Hver person har en unik kroppstype, og derfor har ODINNUTRITION produsert en rekke produktkategorier basert på ulike behov. ODINNUTRITION tilbyr også spennende kuponger og rabatter for å gjøre fokuset på disse produktene større.

Innholdsstyring

En digital løsning for å møte kundenes behov

The transformation of your health begins with ODINNUTRITION is possible with the long-lasting impact of effective products including supplements, protein bars, energy, fat burning, prework out, WHEY proteins, etc. But still, they were facing issues based on the following factors.

Transformasjonen av helsen din med ODINNUTRITION er mulig med den langvarige effekten av effektive produkter. Inkludert kosttilskudd, proteinbarer, energi, tap av fett, preworkout, WHEY proteiner, etc. Men likevel møtte de problemer som skyldtes følgende faktorer:

 • Bruker- og rollebasert administrasjon
 • Funksjoner for innholdsbehandling
 • Verktøy for kuponger og rabattkoder
 • En brukervennlig kasse
 • SEO-vennlig kode og layout
 • Avanserte SEO-funksjoner for netthandel
 • Rapporteringsverktøy og tilpassede rapporteringsfunksjoner
 • En integrert blogg- eller artikkeldel
 • En funksjon eller integrasjon for e-postmarkedsføring
 • Flere betalingsalternativer
 • Mindre teknologi brukes i designet

Resultatet av å gjøre nettbutikken raskere

Resultatet av å gjøre nettbutikken raskere har utviklet seg over tid. Med mål om å tilby den beste brukeropplevelsen og en enkel og smidig kundereise, har ODINNUTRITION jobbet hardt for å etablere en målestokk i e-handelskappløpet med våre beste løsninger som tilbys av digitale eksperter. Det fine med WooCommerce er at det gir nettbutikken din fleksibilitet og gjør det veldig enkelt for alle å optimalisere nettbutikken din med sine utmerkede funksjoner og plugins. Innenfor vår raske tidsramme oppnådde vi fantastiske resultater som lett kunne sees på ODINNUTRIIONs nettsted.

Vekst av e-handel med ledelse for en bedre CX

Den eksponentielle veksten i etterspørselen etter produkter og tjenester for e-handelsbedrifter, med sine ekstra fordeler, har presset den til skalerbare høyder og har et betydelig bidrag til veksten fra sporing av varer for å gi en bedre CX.

 • Oppgradert PCKasse plugin og integrasjon
 • Fasiliteter for enkel og rask utsjekking.
 • Den oppdaterte versjonen forhindret et repertoar av feil.
 • Tilbyr nøyaktige beskrivelser av produktet – kort og langt.
 • Gjør klarheten skarpere med bilder med høy oppløsning for en bedre forståelse av
  produktet.
 • Smidig løsning for konstant oppdatering av innholdet på forsiden.
 • Bedre rangeringer i SERP-er sammen med avanserte SEO-funksjoner for e-handel.
 • Tilbyr innholdsfunksjoner.
 • Rapporteringsverktøy og tilpassede rapporteringsfunksjoner.

Løsninger for å holde tritt med moderne kundeadferd

Vårt team i Moo Groppen har grundig opplæring og kvalifikasjoner basert på WooCommerce og vil gjerne hjelpe deg med å bygge din nye nettbutikk med god UX fordi det betyr noe. I tillegg tilbyr Moo Gruppen en online kunde muligheten til å komme raskt i gang med en god nettbutikkløsning til en god pris og med en god pakke. Kontakt oss for å finne ut mer om Moo Gruppens pakker i detalj.

Moo gruppen har hjulpet ODINNUTRITION med å bringe kompleksiteten i treningsbransjen på nett på en enkel og kostnadseffektiv måte. De har levert en stabil avansert handelsplattform gjennom flere prosjekter som støtter vår vekst og vår virksomhet

Kundereferanse

“Moo Gruppen has helped ODINNUTRITION bring the complexity of home improvement retail to the web in a simple and cost-efficient manner. They have delivered a stable advanced commerce platform through multiple projects that supports our growth and our business.”

Emilie Stahl Carlsen

Product Designer at ODINNUTRITION

Ta kontakt for en
uforpliktende prat.

  captcha