search

Rått & Sanselig – Ny nettbutikk koblet til flere PCK butikk kasser

Rått & Sanselig er en stor interiør- og klesbutikk som ble etablert i 2004. De har tre butikker i henholdsvis Larvik, på Fritzøe Brygge og i Stavern. Rått & Sanselig har hatt nettbutikk en stund, men manglende vedlikehold medførte en del utfordringer. Vi har i dette prosjektet jobbet for at Rått og Sanselig skal få en brukervennlig, oppdatert og rask nettbutikk koblet til kasseløsningen PCKasse

Nettbutikk til Rått & Sanselig

Pain points | Oppgradering av eksisterende nettbutikk‎

Rått & Sanselig hadde en nettbutikk som på grunn av manglende vedlikehold hadde flere pain points.

  • PCKasse integrasjonen hadde ikke blitt oppgradert på et par år. Som et resultat fungerte den ikke som den skulle og mye måtte endres manuelt.
  • Nettbutikken manglet oppdatering og ble som et resultat treg
  • Flere plugins manglet oppdatering som skapte problemer andre steder
  • Manglende oppdatering skapte feil i Shopping feed og shopping annonser
  • Manglende oppdatering stoppet produkt feed til sosiale medier
  • Utskifting av nøkkelpersoner som tidligere håndterte nettbutikken gjorde at arbeidet med nettbutikken i mindre grad ble prioritert

Vi har gode hosting og vedlikeholdsavtaler for alle våre kunder.

Ferdigstilling | Viktige tilpasninger av nettbutikken‎

Ferdigstilling | Viktige tilpasninger av nettbutikken‎

Resultatet av å bytte ut PCKasse integrasjonen med ny og oppgradert versjon

Vi har inngått et samarbeid med Integration AS, skaperne av den beste integrasjonen av PCKasse POS og WooCommerce nettbutikk på markedet. I samarbeid med dem fikk vi lagt inn en oppdatert versjon av PCK plugin. Versjonen Rått & Sanselig hadde, hadde ikke blitt oppdatert på grunn av mye skreddersøm. Den nye versjonen har de tilpassede funksjonene ute av boksen.

PCK Plugin:

  • Har kjedefunksjon og synkroniserer innhold fra tre butikk kasser

PCKasse er master, med utgangspunkt i strekkode unngår man at et produkt blir lagt inn flere ganger

Butikken som legger inn produktet først «eier» produktet og produktet blir markert med butikknavnet i WooCommerce

  • Alt av produktdata blir synkronisert fra PCK til WooCommerce

Kort og lang beskrivelse

Bilder

Kategori

Se fullstendig oversikt over hva som blir overført her

Resultatet av å gjøre nettbutikken raskere

Nettbutikken vi har levert til Rått & Sanselig er bygget på vår egenutviklede nettbutikksløsning for det norske markedet – Moo Gruppen. Moo Gruppen bygger på WooCommerce og er et moderne, intuitivt og skalerbart. Les mer om Moo Gruppen her.

Som et resultat har de nå fått en raskere nettbutikk. Dette har resultert i at fluktfrekvens har blitt redusert med over 80%, antall sider per økt har økt med over 250% og lengden på hver økt har økt med over 4%.

Resultatet av å gå igjennom og fjerne/oppdatere plugins

Resultatet av å gå igjennom og fjerne/oppdatere plugins

Det finnes mange plugins til WordPress, problemet er at man kan ha for mange og disse kan påvirke hverandre og i verstefall WooCommerce. Vi gikk igjennom listen med plugins, fjernet alle som ikke fungerte eller var overflødige og oppdaterte de som skulle beholdes. Det er viktig å holde seg oppdatert på de ulike utvidelsene for en utvidelse som var bra for bare ett år siden kan mangle vedlikehold av utvikler og som et resultat forstyrre funksjoner på nettsiden. Ofte kommer det bedre eller andre løsninger som kanskje dekker gitt behov bedre. Vi holder oss oppdatert på hvilke plugins som fungerer best til din WooCommerce nettbutikk.

Resultatet av å oppdatere produkt-feedene

Vi anbefaler shopping-annonser til alle nettbutikker og Rått og Sanselig har hatt shopping-annonser en stund. Problemet var at feeden manglet vedlikehold og kun 100 produkter ble sendt over til Google ADs.

Før vi oppdaterte feeden gjorde vi en grundig jobb med å endre kategoristrukturen i nettbutikken så den i større grad liknet strukturen til Google. Dette er bra for SEO og prestasjonen til shopping-annonser. Deretter fikset og optimaliserte vi produkt-feeden så alle produktene i nettbutikken ble synlig i annonsene. Det samme ble gjort med feeden som sender produkter til sosiale medier som Facebook og Instagram.

Betydningen av nøkkelpersoner drifter nettbutikken

Det krever mye jobb å drifte en nettbutikk. Med PCKasse plugin sparer man masse tid ved at alt av produktdata o.l. sendes fra kasseløsningen, mens ordre o.l. sendes fra nettbutikken til kasseløsningen. Det er likevel viktig å peke ut nøkkelpersoner som tar ansvaret for nettbutikken og bytter ut innhold på forsiden, søkemotoroptimaliserer. Det er også viktig med en person som varsler mangler i nettbutikken som et overvåkningssystem ikke fanger opp i tillegg til å følge opp når ulike behov i sammenheng med kampanjer o.l. melder seg.

Resultatet | Optimalisering av nettbutikken og vedlikehold‎

Resultatet er nå at Rått og Sanselig har en rask nettbutikk med plugins som overvåkes og oppdateres etter behov. Dette fordi de har SLA-avtale hos oss som dekker hosting, support og vedlikehold av nettbutikken og shopping-annonsene.

Vi har levert en totalløsning til Rått & Sanselig som inkluderer nettbutikk med fokus på UX-design, integrasjon mellom nettbutikken og kassesystemet PCKasse, Pickup point(henting i en av butikkene), shopping-annonser og SLA-avtale.

Ta kontakt for en
uforpliktende prat.

    captcha