search

WordPress nettside

Finn ut alt du trenger å vite om WordPress

Trenger du en nettside til privat eller firmabruk? Dette kan virke som et tidkrevende og komplisert prosjekt for de uten design- og datakunnskaper. Heldigvis finne det flere enkle måter å bygge en nettside på i den digitale tidsalder, og WordPress er en favoritt for mange. WordPress er en publiseringsplattform som har skapt brukervennlige og moderne nettsider i en årrekke.

Publiseringsplattformen som først og fremst var en bloggplattform, har transformert seg til å bli en av verdens mest foretrukne plattformer for nettsider og nettbutikker. Brukerne består både av profesjonelle bedrifter og firma, samt privatpersoner og store internasjonale nyhetsorganisasjoner. Hvis du er på jakt etter en publiseringsplattform til å støtte din nye nettside, kan vi gi deg noen gode grunner til hvorfor WordPress er et godt valg.

Wordpress

Skalerbar nettside

Dette er en kraftig publiseringsplattform som kan håndtere store mengder med trafikk og innhold i forskjellige størrelser. WordPress er optimalisert til å fungere utmerket på alle enheter, både mobil, nettbrett, PC og Mac. Plattformen gir deg et utgangspunkt som er enkelt å jobbe med og som kan forbedres videre – perfekt for alle med store ambisjoner.

Ytelsen til nettsiden vil ikke bli påvirket av store filer, flere landingssider eller en årrekke med blogginnlegg. Hvis du ser for deg at nettsiden kommer til å vokse i fremtiden, kan du være trygg på at WordPress har den kapasiteten som trengs for å støtte innholdet, både nå og i årene som kommer.

Kom i gang nå!

Vi hjelper deg med WordPress nettside

Få kontroll på SEO

SEO, gjør nettsiden din synlig

Uansett hva formålet med nettsiden din er, vil du nok alltid jobbe for å øke organisk trafikk. WordPress gir deg stål kontroll på din egen SEO rangering, samt nyttige verktøy for å forbedre søkemotoroptimaliseringen til nettsiden. Du vil alltid ha oversikt over hvordan landingssidene dine presterer og hvor godt de er optimalisert for søk. WordPress nettsider har en tendens til å rangere godt på Google, og derfor har du allerede en fordel her.

Enkel administrering av innhold

WordPress er også et godt publiseringsverktøy og kan benyttes som et CMS. Du behøver ikke ha forkunnskaper eller teknisk kompetanse for å kontrollere og oppdatere innholdet her, alt er gjort brukervennlig for en enkel administrering. Ønsker du på oppdatere bilder, produkter, tekst eller kanskje utseendet til nettsiden? Dette kan du enkelt gjøre i WordPress.

En annen stor fordel er det at du enkelt kan legge til multimedia-innhold som bilder, videoer, animasjon og grafikk. Den praktiske «drag-and-drop» funksjonen gjør implementering av engasjerende innhold helt sømløst. Hvis du skulle ha behov for å redigere bildene før publisering? Da har WordPress gode verktøy for dette. 

Integrasjoner

På WordPress kan du enkelt integrere snarveier til dine sosiale media kanaler, for en konsistent tilstedeværelse på tvers av digitale kanaler. Integrerer du sosiale medier med nettsiden din, kan du forvente en økt trafikk og en enklere administrering. Du behøver ikke logge deg inn for hver gang, dette husker WordPress – perfekt om flere skal administrere kontoen.

Fleksibilitet

WordPress brukes i dag til en rekke formål, og plattformen har derfor lært hvordan den skal tilpasse seg ulike prosjekter. Med en stor kapasitet og fleksible løsninger, er plattformen like optimal for bloggere og firma-nettsider, som for de største og mest komplekse nettsidene.

Support

WordPress har et eget nettsamfunn som jobber hardt for å finne løsninger på eventuelle problemer. Det dette teamet som står ansvarlig for å gjøre oppdateringer og endringer på systemet, og det er enkelt å få bistand dersom du skulle ha en henvendelse. God kundeservice er alltid viktig, også på publiseringsplattformer.

Ei din egen nettside

WordPress baserer seg på åpen kildekode, hvilket betyr at du aldri er låst til en enkelt leverandør. Hvis du har samarbeidet med en leverandør om utviklingen eller designet til nettstedet ditt, kan du når som helst ta med deg hele nettsiden over til en annen leverandør. Med en åpen kildekode er det du som eier nettsiden din og ikke tredjeparts leverandører.

Hvorfor velge WordPress?

WordPress gjør det enkelt å administrere og få kontroll over nettstedet ditt. Plattformen som opprinnelig baserte seg på blogging, har nå blitt det soleklare førstevalget for en rekke nettbutikker og bedrifter. Blant brukerne finner vi kjente navn som MTV, Sony Music, BBC America og til og med den offisielle Star Wars bloggen. Kanskje blir du det neste tilskuddet i WordPress familien?

Publiseringsplattformen fungerer som en utmerket CMS-løsning, med brukervennlige og effektive funksjoner. Du behøver ingen teknisk innsikt for å håndtere innholdet ditt her, og har du flere ansatte kan de enkelt jobbe sammen for å skape nytt innhold til nettsiden. Hvis du har behov for ekstra funksjoner, kan WordPress også by på en mengde plugins og utvidelser.

WordPress, support

 Moo Gruppe hjelper deg med WordPress

Trenger du hjelp med utvikling av din WordPress side? Plattformen er brukervennlig, men det lønner seg alltid å få hjelp av profesjonelle utviklere når du skal skape en effektiv og optimal nettside. Vi kan bistå med utvikling, design, integrasjon og alt du måtte ha behov for. Velger du en WordPress side fra oss, kan du være trygg på at nettsiden blir skapt for å nå dine mål.

Kontakt oss her→

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Slik bruker Moo Gruppen WordPress<br /> Vi anerkjenner at WordPress CMS er den beste løsningen for de fleste. Uansett, for å gjøre det enda enklere for brukerne å gjøre mindre tilpasninger fremover, gjør vi en grundig jobb med ytterligere tilpasning til den enkelte kundes behov.