search

Hvilke nettbutikk plattformer burde du velge?

velge plattform

Nettbutikk plattformer vi leverer:

Hvilken plattform burde du velge til nettbutikken?

Det finnes flere populære nettbutikk plattformer både i Norge og på verdensbasis. Noen av plattformene er det enklere og billigere å komme i gang med enn andre, men de kan også bli dyrere på sikt når behovene endres og blir mer komplekse.

Plattform valg avhenger helt av produktene du selger, hvilke andre system du benytter som skal knyttes opp mot nettbutikk plattformen og ikke minst hvilke utviklingsmiljø som finnes for plattformen som gjerne finnes i et område nær deg. Det er en stor fordel at plattformen du velger har et miljø gjerne med flere leverandører slik at du har valg alternativ og ikke trenger å bekymre deg om å stå fast. 

Moogruppen Webdesign nettside
Nettbutikk

Investeringsbehov i en ny nettbutikk er i all hovedsak knyttet til disse faktorene:

  • UX design utforming / prototyping
  • Design implementering
  • Integrasjoner mot tredjepart systemer
  • Utvikling av funksjonalitet
  • Endringsønsker underveis.

For at et prosjekt skal kunne leveres i forhold til et budsjett er det viktig med en god planleggingsprosess. Våre dyktige rådgivere og forretningsutviklere bidrar med planlegging. Ved å kjøre et forprosjekt kan man spare både tid og penger senere i prosjektet og få en bedre fremdrift underveist.

 

Valg av nettbutikk plattform

Hvorfor har vi valgt å tilby disse plattformene i markedet? Våre utviklere har tradisjonelt sett arbeidet mest med Magento som er en av de beste og mest funksjonelle ut av boksen nettbutikk plattformene i markedet, men har i de siste årene fått øynene opp for både WooCommerce og BigCommerce.

WooCommerce er en plugin i WordPress og har fordelen med å være ekstremt fleksibel. Det finnes ingen andre plattformer som har et slikt utvalg av plugins som WordPress og WooCommerce. BigCommerce er en relativ ny plattform i Norge og har fordeler med at den både er funksjonsrik, fleksibel og skalerbar.

BigCommerce har mange av fordelene til Magento, men er mye enklere å vedlikeholde. BigCommerce er en blanding av SAS og open source. Det vil si at man ikke trenger å ha en egen server eller oppgradere den selv, dette håndteres direkte av BigCommerce og de tar også ansvar for sikkerheten til plattformen. Mange nettbutikker på verdensbasis migrerer fra Magento til BigCommerce. 

webdesign og funksjoner
bigcommerce

Er BigCommerce bedre enn Magento og WooCommerce?

Hver av plattformene vi har omtalt så langt har hver sine fordeler og det må derfor foretas en behovsanalyse for vi vil anbefale deg en spesifikk plattform. Alle tre plattformene kan benyttes for små, mellomstore til store enterprise bedrifter. Hvilken leverandør du velger som din nettbutikk leverandør har også en stor påvirkning på hvor god løsningen til slutt blir uavhengig av hvilke av disse plattformene valget faller på. 

Rackbeat sitt lagerstyrings software muliggjør smart, rask og enkel lagerstyring. Vi er godkjente partnere av Rackbeat.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.