search

Woocommerce E-handel

Du trenger kun å forholde deg til oss. Vi hjelper deg med alt fra
oppkobling til POS, ERP, logistikk, frakt og betaling.

Bli en av våre fornøyde kunder, la oss skape din Woocommerce e-handel

Woocommerce e-handel

Woocommerce er en brukervennlig og utbredt e-handelsplattform.
I følge Woocommerce bruker over 28 % av alle nettbutikker denne plattformen. Dette gjør at betalingsløsninger, fraktalternativer, ferdige tilleggsprodukter og mye annet alltid er tilgjengelig og oppdatert. Vi anbefaler våre kunder Woocommerce som e-handelsløsning.

Woocommerce er brukervennlig

Woocommerce er basert på WordPress CMS og er svært brukervennlig. Dette gjør at du på egenhånd kan gjøre endringer, se statistikker og legge ut ny informasjon i nettbutikken din m.m. Ønsker du i større grad å gjøre alt selv, gir vi deg opplæring og veiledninger.

Optimalisering i Woocommerce

Woocommerce har flere innebygde og tilgjengelige funksjonaliteter som hjelper deg å optimalisere din e-handel. Vi hjelper deg å øke antall konverteringer. Gjennom A/B testing og grundig analyse, finner vi hvilke virkemidler som fungerer for dine kunder. Enten det er farger, kampanjer, nyhetsbrev, organiske treff eller bedre brukerflyt i nettbutikken.

Vi automatiserer din nettbutikk og legger til plugins/integrasjoner etter ønske

Analyseverktøy i Woocommerce

Woocommerce har statistikk backend og flere tilgjengelige verktøy som gjør at du på detaljnivå kan se hvordan nettbutikken din presterer. Vi hjelper deg å få oversikt over hvor trafikken som har generert omsetning kommer fra. Hvilke produkter og blogginnlegg som har generert trafikk, hva du gjør bra, hvor du har forbedringspotensiale. Hvordan du ligger an i forhold til konkurrentene og hvilke muligheter du har i markedet.

Woocommerce extensions

Det finnes mange utvidelser og plugins til Woocommerce. De gjør at man ikke trenger å lage tilleggsfunksjoner fra bunnen av. Ønsker du en funksjon eller løsning som ikke eksisterer, lager vi det. Som kunde av oss trenger du ikke sette deg inn i Woocommerce sine extentions og plugins, vi vet hvilke som fungerer og som dekker dine behov. Spør oss gjerne om Woocommerce extentions og plugins.

Salg til konsument (B2C)

Ta salget til nye høyer med en konverterende nettbutikk. Vi hjelper deg med UX design, utvikling og brukertesting. Vi hjelper deg å lykkes!

Salg til bedrifter (B2B)

Gjennomførte og gjennomtenkte B2B nettbutikker tilpasset deres behov. Mulighet med flere betalingsløsninger og automatiseringer. Integrasjoner mot ERP /POS m.m.

Integrasjoner

Våre utviklere er eksperter på integrasjon mot tredjepartssystemer som POS (kassesystem), ERP, CRM, betaling med mer. Automatisering som sparer tid.

Ta kontakt for en
uforpliktende prat.

    captcha