search

Norsk WooCommerce leverandør

norsk woocommerce leverandør

WooCommerce gir nettsiden din funksjonaliteten som trengs av en nettbutikk.

Norsk WooCommerce leverandør

Moo Gruppen er stolt av å være en norsk WooCommerce leverandør. WooCommerce er en gratis utvidelse til WordPress som gir nettsiden din funksjonaliteten som trengs av en nettbutikk. Driver du innen eCommerce og har WordPress-side, er med andre ord WooCommerce et naturlig valg.

Utvidelsen WooCommerce kom på markedet allerede i 2011, og har siden den gang vært en av markedets mest populære plattformer innen eCommerce. I dag kan WooCommerce skilte med i overkant av 27 millioner nedlastninger.

Det er flere årsaker til WooCommerce sin popularitet. Plattformen er enkel å tilpasse egne behov, da det finnes mengder av plugins. Plattformen er i tillegg brukervennlig, og gir deg full kontroll over egen nettbutikk.

Dersom du har WordPress-nettbutikk, må du imidlertid ha en hosting-leverandør. Vi skal nå se nærmere på hvilke tjenester en norsk WooCommerce leverandør bør tilby!

Norsk WooCommerce leverandør

Hva er WooCommerce hosting?

En WooCommerce leverandør tilbyr som regel hosting av nettbutikken. Med WooCommerce hosting ligger nettsiden din på en server som sørger for at nettbutikken kan yte maksimalt med tanke på oppetid, hurtighet, sikkerhet og lagringsplass.

WooCommerce hosting innebærer ofte også tilleggstjenester som support, slik at du raskt kan få hjelp dersom nettsiden skulle slutte å fungere optimalt. Hvert eneste minutt nettsiden din er nede kan føre til tapt omsetning, og derfor er mest mulig oppetid vitalt.

En hosting-avtale vil ofte innebære andre tjenester også, som CDN-løsninger (Content Delivery Network), SSL-sertifisering, SEO-redskaper og domenenavn. 

Det gjelder med andre ord å finne en norsk WooCommerce leverandør som tilbyr alle tjenestene du har bruk for på ett sted. Moo Gruppen tilbyr hosting av WooCommerce på en sikker, hurtig og svært stabil server. Her er noen av hostingtjenestene du får:

Optimaliseringsforslag

Rapporteringer

Backup

Dedikert IP-adresse

Blokkering og overvåking av sikkerhetstrusler

Høy oppetid

SSL-sertifikat

CDN

Caching

PCK-integrasjon

B2B- og B2C-løsninger

Kom i gang nå!

Vi hjelper deg med WooCommerce.

Derfor trenger du en WooCommerce leverandør

Norsk WooCommerce leverandør

Når du skal starte en WooCommerce-nettbutikk er både utvidelsen og WordPress gratis. Det som koster penger er som regel drift og hosting av nettbutikken. Det er derfor viktig å finne en leverandør som kan tilby alle tjenestene du har behov for under ett tak.

Vi skal her se nærmere på noen av tjenestene du kan få hjelp med når du har en WooCommerce leverandør.

Få hjelp med skreddersydde løsninger i WooCommerce

Dersom du har en WooCommerce-nettbutikk, finnes det uendelig mange muligheter. Finn derfor en norsk WooCommerce leverandør som kan hjelpe deg med å integrere ulike løsninger, enten du ønsker spesifikke frakt- og betalingsmetoder, eller andre funksjoner.

En WooCommerce leverandør bør ha fokus på kundens unike behov og forutsetninger, og levere tjenester av høy kvalitet. Leverandører som Moo Gruppen kan levere egenutviklede løsninger som er spesialdesignet for dine behov.

Installasjonshjelp – få nettbutikken opp med profesjonell hjelp

Dersom du ikke har erfaring med WordPress og WooCommerce, kan det være litt forvirrende å sette i gang. WooCommerce er brukervennlig, men noen ganger er det greit å få hjelp til selve installasjonen.

Med installasjonshjelp slipper du å lure på om du har gjort noe feil. Du vil også kunne få nettbutikken din opp raskere. Da kan du heller fokusere på andre ting – som varesortiment og hva slags funksjoner du ønsker.

Dersom du ikke har erfaring med WordPress og WooCommerce, kan det være litt forvirrende å sette i gang. WooCommerce er brukervennlig, men noen ganger er det greit å få hjelp til selve installasjonen.

Med installasjonshjelp slipper du å lure på om du har gjort noe feil. Du vil også kunne få nettbutikken din opp raskere. Da kan du heller fokusere på andre ting – som varesortiment og hva slags funksjoner du ønsker.

Når du skal ha en nettbutikk, er det greit å tenke over at de fleste forbrukere forventer sikre og stabile løsninger. Det er derfor viktig å kunne tilby et visst sikkerhetsnivå i nettbutikken din.

Så snart kunden får beskjed om å oppgi kortinformasjon for betaling, eller blir bedt om å fylle ut adressen sin, er det viktig å ha et høyt sikkerhetsnivå. Dette kan din WooCommerce leverandør sørge for.

WooCommerce gir hurtighet og effektive løsninger

Norsk WooCommerce leverandør

Når du har en eCommerce-side er det viktig å sikre at den laster raskt og ikke henger seg. Dagens forbrukere forventer raske og effektive løsninger, og nøler ikke med å gå til konkurrentene dine om nettsiden ikke innfrir.

Det er også viktig å tenke over at hurtighet er avgjørende for søkemotoroptimalisering. Google prioriterer nemlig SEO-vennlige nettsider, da det er dette forbrukerne ønsker. En WooCommerce leverandør sørger for at nettsiden din blir rask og effektiv!

Support og teknisk hjelp med norsk WooCommerce

Med en nettbutikk følger mye ansvar. Dersom det skulle oppstå feil på nettsiden din, kan dette potensielt bety at du går glipp av mange kunder. Derfor er det grunnleggende å ha tilgang på support hos din WooCommerce leverandør.

Med mulighet for teknisk support og gode råd, kan du sørge for at nettsiden din er velfungerende 24/7. Dette er noe Moo Gruppen kan hjelpe deg med.

Trenger du WooCommerce hosting?

Med WooCommerce og WordPress kan nærmest hvem som helst lage nettbutikk gratis. Men for å lykkes med butikken, er det avgjørende å ha en velfungerende hostingplan. Det er smart å velge en dedikert WooCommerce host som Moo Gruppen.

Vi sørger for at nettbutikken din tilpasses kundenes behov, med gjennomtenkt UX-design og smarte plugins. Du kan også forvente god teknisk support, høy oppetid og andre smarte løsninger!

Kontakt oss her→

Se hvorfor WordPress nettbutikk med Woocommerce er verdens beste kombinasjon!

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

E-handels-giganten Amazon kommer til Sverige. Hva betyr dette for norsk varehandel og din nettbutikk?