search

AI produktanbefaling tilgjengelig for Magento Commerce

magento ai

Magento Commerce sørger nå for enda mer brukervennlige og konverterende nettbutikker med AI produktanbefaling. 

Produktanbefalinger for Magento med AI 

Har du en Magento Commerce-nettbutikk? Da e det mye du kan glede deg over om dagen. Mange nettbutikker går gode tider i møte, da korona utvilsomt har økt salget for mange nettbutikker over hele landet. 

Fremover vil brukervennligheten og kjøpsreisen i Magento Commerce-nettbutikker også kunne bli enda bedre, nå som Adobe Sensei, en kunstig intelligens- og maskinlæring teknologi (AI) har blitt tilgjengeliggjort for Magento Commerce-netthandler over hele verden.  

Hjelper kunder å oppdage gode produkter og tjenester 

AI-funksjonen man nå kan benytte seg av i Magento Commerce vil være til stor hjelp for kunder som ønsker å oppdage mer relevante produkter gjennom hele kjøpsreisen sin. Funksjonen kan også være med på å skape et større engasjement, øke nettbutikkers konverteringer og drive inn inntekter. AI-funksjonen er enkel å benytte seg av, og vil automatisere produktanbefalinger slik at prosessen både blir enklere og raskere for nettbutikkeiere. 

Utgivelsen fra Adobe Sensei vil kunne effektivisere utnyttelsen av AI-teknologi for nettbutikker, samt gjøre det enkelt å skape en skreddersydd og annerledes handleopplevelse på nett. Mye tid vil også bli frigjort nå som denne teknologien blir tilgjengelig for alle Magento Commerce-nettbutikker. 

Det fører til at man kan arbeide mer med bygging av nettbutikkens- og bedriftens merkevare, markedsføringsstrategier, kundeservice og generell optimalisering av kundereisen. AI-funksjonen vil med dette utvilsomt bidra til å skape en voksende virksomhet. 

Hvilke fordeler får du ved å bruke produktanbefalingsfunksjonen? 

Nettbutikker får flere nevneverdige fordeler ved å benytte seg av den nye produktanbefalingsfunksjonen som nå er tilgjengelig. Du kan for eksempel dra nytte av: 

Ni ulike anbefalingsmuligheter. Du kan velge mellom forskjellige «anbefalingsmuligheter», som drives av Sensei. Anbefalingsmuligheter inkluderer blant annet «trending», «sett-sett», «sett-kjøpt», «mer som dette», «mest kjøpt» og «anbefalt for deg».

Automatisk katalogsynkronisering og sidemerking som ikke krever koding eller utvikling. Dette sikrer at alt blir distribuert riktig, samtidig som det gjør det enkelt for selgerne. En produktkatalog synkroniseres automatisk med en skytjeneste, for deretter å registrere behandlingen fra Magento-serveren.

Et integrert brukergrensesnitt, som lar deg enkelt opprette, administrere og distribuere produktanbefalinger direkte fra Magento Admin.

Adobe Sensei-analyserer av kjøpsadferd og kjøpemønstre gjennom flere maskinlæringsalgoritmer. Dette eliminerer flere manuelle krefter som kreves for å hele tiden produsere nøyaktige produkttilhørigheter.

Strømlinjeformet arbeidsflyt, som forenkler produktanbefalinger til klare og veldefinerte trinn. Dette betyr at når funksjonen er aktivert, kan selgere begynne å anbefale produkter til kundene sine på få minutter.

Kom i gang nå!

Vi har mange års erfaring med Magento plattformen og kan hjelpe deg i gang.

Flere store navn skryter av Magento AI teknologien 

AI-funksjonen som nå er tilgjengelig for alle Magento Commerce-nettbutikker, ble for noen sluppet tidlig, slik at de kunne teste ut teknologien. Selgere som Marshall Wolf Automation, Wyze Labs og HP, og andre viktige samarbeidspartnere som ComWrap, Atwix, Absolunet og Perficient, fikk alle muligheten til å være forsøkskaniner. Det er samtlige godt fornøyde med. 

Flere har snakket varmt om AI-teknologien, og mener at konfigurering av produktanbefalingsfunksjonen har fungert svært godt. For mange har funksjonen også ført til en større inntjening. 

Ingen ekstra kostnader

Dersom du har en Magento Commerce-nettbutikk, vil ikke produktanbefalinger komme med noen ekstra eller skjult kostnad. Dette er en AI-funksjon som er eksklusivt tilgjengelig for Magento Commerce-plattformen, samt Magento Marketplace. 

Produktanbefalingsfunksjonen er kompatibel med Magento Commerce 2.3 og oppover. Dersom din nettbutikk har behov for en enda mer robust og funksjonsrik personaliseringsplattform som kan utføre automatisert testing, optimalisering eller segmentering på tvers av ulike kanaler, er det mulig å se nærmere på løsninger i Adobe Target. 

Vi hjelper deg i gang med Magento AI!

Funksjonen for produktanbefalinger i Magento Commerce nettbutikk er meget gunstig. Vi i Moo Gruppen har opparbeidet oss god erfaring med funksjonen, slik at vi vet hvordan din nettbutikk best mulig kan utnytte denne og øke omsetningen. Moo Gruppen har mange års erfaring med Magento plattformen og er et trygt valg for deg som leter etter en erfaren leverandør.

Vi hjelper deg gjerne i gang i dag! Ta kontakt for en uforpliktende prat, så tar vi enten en kaffe eller telefonsamtale. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt oss her→

Se hvorfor WordPress nettbutikk med Woocommerce er verdens beste kombinasjon!

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

E-handels-giganten Amazon kommer til Sverige. Hva betyr dette for norsk varehandel og din nettbutikk?

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.