search

Tekstforfatter tjenester for WordPress

Lurer du på om du skal bruke tekstforfatter for dine WordPress tekster?

Ta en nærmere titt på fordelene!

Nettbutikk

WordPress tekstforfatter

Enhver nettbutikk vet at mange elementer skal på plass. Koordinasjonen mellom selve nettsiden, betalinger, frakt av produkter, og ikke minst markedsføringen, er ikke enkel. Så snart koordinasjonen er fungerende, så må du markedsføre hardt for å vinne nye kunder til nettbutikken.

Det er her en tekstforfatter for WordPress kommer inn i bildet. CMS-plattformen er verdens mest populære, og mange nettbutikker bygges ut fra denne. Dersom du skal ha gode tekster til din nettbutikk, så er derfor en tekstforfatter for WordPress et godt alternativ. 

Derfor skal du investere i tekst

Mange går nok med tanken om at de kan skrive tekstene selv. Har en noenlunde styr på norsk grammatikk og skriver uten større feil, så vil tross alt tekstene bli akseptable. Det er derimot ikke skrivefeil og setningsstrukturer som forhindrer salg hos nettbutikker. 

En god tekstforfatter for WordPress kan fortelle deg at det handler mye mer om formuleringer. Tekstene i din nettbutikk skal nemlig utføre flere viktige oppgaver, utenom å være feilfrie. Grammatikk og struktur er selvfølgelig viktig, men det finnes mye viktigere punkter.

Deriblant finner vi det å fange oppmerksomheten, informere om produktets egenskaper, samt konvertere kunden med god CTA (Call to Action). Samtlige er viktige faktorer for å levere gode tekster til kundene. En tekstforfatter for WordPress har god erfaring med denne jobben.

webdesign og funksjoner
SEO - Digital markedsføring, synlighet på google

SEO-tekster er i vinden

SEO har for lengst gått fra et buzz-ord til en prioritet. Over årene har det derimot endret seg mye. En ting er sikkert, og det er at godt innhold nå er viktigere enn noensinne. Lettlest, men fyldig, tekst er kanskje det viktigste her. Det vi kaller SEO-tekster bør være en prioritet for din nettbutikk.

En tekstforfatter for WordPress kan blant annet benytte seg av plugins som Yoast for å se SEO-scoren til en post. Bruk av nøkkelord, setningslengde, tekstlengde, linking, og meta-informasjon er blant aspektene en må se opp for. Optimaliseres disse, så vil søkemotor rangeringene forbedres.

Det er dessuten viktig med kontinuerlig innhold i dag. Via WordPress kan en tekstforfatter planlegge innholdet til din nettbutikk i lang tid fremover. Driver du for eksempel en blogg, så kan innhold planlegges til denne for hele måneden om du skulle ønske det.

Trenger du tekstforfatter for WordPress?

Vi samarbeider med Din Tekstforfatter, som er profesjonelle tekstforfattere for WordPress. Siden de er kjent med CMS-plattformen, så kan de også poste innlegg, beskrivelser, og annen tekst for din nettbutikk.

Dersom du trenger tekstforfatter for WordPress, så kan du bestille tjenesten direkte hos Moo Gruppen. Kombinerer du gode tekster og nettbutikk fra Moo Gruppen, har du kommet langt på vei! Kontakt oss→

Moogruppen Webdesign nettside

Rackbeat sitt lagerstyrings software muliggjør smart, rask og enkel lagerstyring. Vi er godkjente partnere av Rackbeat.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,