search

Slik utvikler vi en Magento nettbutikk – Moo Gruppen

Magento nettbutikk

Ønsker du en Magento nettbutikk? Vi hjelper deg gjerne.

Slik utvikler vi en Magento nettbutikk – Moo Gruppen

Magento er verdens største e-handelsplattform og står bak flere av Norges mest kjente nettbutikker. Vurderer du å bytte til Magento? Eller kanskje du vil bygge en ny nettbutikk fra bunnen av? Moo Gruppen har lang erfaring med plattformen og tilbyr skreddersydd utvikling.

Dette er en plattform bygger på åpen kildekode. Her får du alt du trenger av funksjonalitet, så lenge du vet hvordan du jobber på lag med programvaren. Moo Gruppen består av et team dyktige utviklere som kjenner Magento inn og ut. Vi har bistått flere norske bedrifter med å nå sine mål gjennom et plattformskifte.

Vårt mål er å skape en nettbutikk som jobber for å fremme dine bedriftsmål, samtidig som den forbedrer posisjonen din i markedet og skaper gode kundeopplevelser. Gjennom et tett samarbeid kan vi levere et produkt som står til dine forventninger og løfter bedriften til nye høyder.

Kom i gang nå!

Vi hjelper deg å optimalisere din bruk av WordPress.

Magento er tilpasset et Skandinavisk marked

Skandinaviske kunder er kravstore – særlig når det kommer til teknologi og funksjonalitet på nett. Nettopp derfor velger mange norske bedrifter å benytte seg av Magento, da den garanterer for videre utvikling, har få begrensninger og gir full kontroll.

Dette er en plattform som alltid vil møte kundenes voksende forventninger. Til enhver tid sitter det utviklere over hele verden som jobber med å forbedre programvaren og tilpasse løsningene etter dagens marked.

Vil du vite hvordan vi jobber med plattformen? Fortsett å les og vi tar gjennom vår utviklingsprosess av nettbutikker med Magento.

Magento nettbutikk

1. Forarbeid: Vi identifiserer behov og analyserer konkurrenter

Vi starter alltid med å kartlegge din nåværende nettbutikk, for å identifisere mangler, feil, problemområder og faktorer som setter stopper for vekst og skalering. Ved å se på hva som ikke fungerer, finner vi også ut hva du trenger i en ny Magento nettbutikk for å nå bedriftsmål.

Gjennom prosessen vil vi holde en åpen dialog med kunden – slik sikrer vi at forventningene blir møtt. Du får være med på hvert steg av prosessen og kan komme med innspill, ønsker og idéer. For oss er det viktig å jobbe ut ifra dine bedriftsmål, samtidig som vi titter på konkurrenter, bransje, marked og kundegruppe.

Uansett hva du selger og hvilken bransje du opererer i, må du kjenne konkurrentene dine for å selv være konkurransedyktig. I forkant av utviklingen gjennomfører vi en analyse av konkurrenter og marked, slik at vi kan evaluere din nåværende posisjon og gjøre tiltak som forbedrer styrkene og reduserer svakhetene.

2. Planlegging: Sammen skaper vi en passende strategi

Før vi starter selve utviklingen, kommer vi til enighet om en passende strategi. Våre designere og utviklere jobbe tett for å fastslå en strategi som møter dine ønsker og mål, samtidig som den jobber for å forbedre markedsposisjon.

Vi har lang og bred erfaring med utvikling av Magento nettbutikker, og vet derfor hvilke strategier og taktikker som gir best resultat i ulike bransjer og marked. Men vi sørger alltid for at kunden blir hørt og får sine unike ønsker og mål oppfylt. 

3. Utvikling: Vi lager et skall og jobber etter dine forventninger

Etter forarbeid og strategiplanlegging, starter selve jobben. Her skapes det et «blueprint», eller en blåkopi, som brukes for å visualisere det endelige resultatet. Du får komme med innspill og vil være en del av hvert ledd i prosessen.

Vi utvikler digitale «mockups» av hver side og legger til rette for testing og justering i etterkant. Dersom du, kunden, er en del av hele prosessen, er sjansene større for at vi kan levere et produkt som står til forventningene.

4. Presentering: Testing, forbedring og justering

Når skallet av nettbutikken er skapt, er det på tide å teste produktet. Her tester vi funksjonaliteten, brukergrensesnitt, innholdet, navigering og alt som bygger opp nettbutikken. Små detaljer kan være avgjørende og vi går i sømmen på vårt eget arbeid for å optimalisere hver eneste bit.

Her får du også være med på å teste nettbutikken. Din nye Magento nettbutikk skal være konkurransedyktig, funksjonell, optimalisert for målgruppen, jobbe for dine bedriftsmål og samtidig gjenspeile verdiene og kulturen til bedriften. 

Nettbutikken skal ikke bare se bra ut, men fungere godt i alle ledd. Selv om Magento er et mekka av utvidelser og muligheter, er det ikke nødvendigvis slik at du trenger alt plattformen har å by på. Vi skreddersyr og bygger alt fra bunnen av, for å gi deg de beste forutsetningene på e-handelsmarkedet.

Magento nettbutikk

Trenger jeg en Magento utvikler?

Uansett om du skal gjøre et plattformbytte eller bygge butikken fra bunnen av, vil du mest sannsynlig ha behov for en utvikler i ryggen.

Magento er en ekstremt stor programvare med et hav av funksjonaliteter – uten den rette kunnskapen er det vanskelig å skape en optimalisert nettbutikk.

Våre utviklere hjelper deg med å kartlegge hvilke funksjoner du trenger, og fjerner de unødvendige delene som påvirker ytelsen. Vi bruker teknologien bak Magento til din fordeler, bygger unike plugins og justerer serveren for effektive og raske løsninger.

Usikker på om Magento er den rette e-handelsplattformen?

Magento

Hvis du ser på flere plattformer, kan vi hjelpe med å vurdere hvilken løsning som skaper best resultater for deg. Magento har mange fordeler og er et trygt valg for de aller fleste. 

  • Magento drifter flere av Norges største nettbutikker.
  • Plattformen er kompatibel med en rekke systemer og tredjepartsmoduler.
  • Magento har vunnet priser som den beste e-handelsplattformen for både B2B og B2C.
  • 150 000 utviklere jobber kontinuerlig med å forbedre plattformen
  • Magento er den største e-handelsplattformen i verden.

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vil du vite mer om hva Magento kan gjøre for deg og hvordan vi jobber? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat. 

Vårt dyktige team består av kompetente utviklere, markedsfører og eksperter innen e-commerce. Kontakt oss og vi finner ut hvordan vi kan bistå din bedrift. Vi hjelper deg med å ta de rette beslutningene som konverterer og skaper de beste kundeopplevelsene.

Kontakt oss her→

Dersom du skal starte din egen nettbutikk, vil valg av e-handelsplattform være det første viktige valget du tar.

Ønsker du å vite mer om sikkerhetsfunksjoner til din Magento 2 nettbutikk?