search

Oppnå Bedre Salgsresultater: Rett Opp Disse Salgs-epost CTA-feilene!

E-post-CTAer i 2023: Hvorfor de er viktigere enn noen gang!

CTA, som står for “Call to Action” eller “Oppfordring til handling” på norsk, er en kritisk komponent i en e-postmarkedsføringskampanje. Det gjør det mer sannsynlig at personen vil gjøre noe, for eksempel å klikke på en lenke, fylle ut et skjema eller kjøpe noe.

Å inkludere en oppfordring til handling i e-posten din retter potensielle kunder mot neste trinn i salgsprosessen. Det oppmuntrer til interaksjon og øker til slutt sannsynligheten for konvertering.

En oppfordring til handling (CTA) er en klar og overbevisende grunn for mottakeren til å handle, noe som fører til høyere konverteringsrater og større avkastning på investeringen (ROI) for e-postmarkedsføringskampanjen din. Du kan forvente 1 kunde for hver 142 kalde e-poster som sendes med en effektiv CTA.

Uten en CTA vil salgs-e-posten din kanskje ikke tydelig indikere hva mottakeren skal gjøre videre, noe som får dem til å føle seg usikre eller forvirret. Vi forstår nå hvorfor det er viktig å inkludere en oppfordring til handling i e-postene våre. Bestem hvilke mål CTA har for våre potensielle kunder.

Hvordan vil CTAer forme forretningsvekst i 2023?

Målet med en oppfordring til handling er å oppmuntre potensielle kunder til å handle og gå videre til neste trinn i salgstrakten. Imidlertid, ettersom teknologier og forbrukeratferd utvikles, må CTAer kanskje tilpasse utseendet og funksjonaliteten for å imøtekomme de skiftende behovene til e-postmottakere.

I 2023 kan e-post-CTAer ha flere interaktive elementer, som videoer eller quizer. De kan være optimalisert for mobilenheter for å imøtekomme det økende antallet mennesker som sjekker e-posten sin på telefonene sine. Metodene som brukes for å oppnå dette målet, kan endres over tid.

Kom i gang nå!

Vi hjelper deg å optimalisere din bruk av WordPress.

10 vanlige feil å passe på

Det er viktig å ha CTAer som er feilfrie. Du legger så mye innsats i emnelinjer, tester dem og utformer faseringen av salgsfremstøtet slik at det ikke ender opp i søppelmappen til din potensielle kunde.

Med den riktige CTAen, som kan vises direkte for dine potensielle kunder uten å forvirre dem, er det mulig å øke effektiviteten av e-post og konverteringsrater. La oss se på de ti mest vanlige feilene du gjør. Disse er:

Feil 1: Din e-post mangler en oppfordring til handling.

Flere av oss har forsømt å legge til CTA. Vi sender e-poster til våre potensielle kunder uten noen annen grunn enn å gjøre det. Hvordan vil din potensielle kunde reagere hvis du ikke inkluderer en CTA? Som et resultat er det større sjanse for at din potensielle kunde ikke blir en lojal kunde.

Feil 2: For mange CTAer

For mange CTAer i e-posten din vil gjøre din potensielle kunde forvirret. Eksperter råder til å inkludere en enkelt CTA i e-posten din. Det øker sjansen for CTR (klikkrate) med 371% og salg med 1617%.

 

Feil 3: Plasseringen av CTAen din.

Du må bestemme plasseringen av e-post-CTAene dine. Vanligvis plasseres CTAer over e-postsignaturen eller på slutten av e-posten.

I tillegg er CTAen din markert med farger som rød, grønn, oransje, gul osv. for å øke synligheten. Hvis du tror skriftstørrelsen er for liten, øk størrelsen.

Feil 4: Din CTA legger press.

En enkel oppfordring til handling fanger publikums interesse. Hvis CTAen din ber om for mye sensitiv informasjon, vil forbrukerne ganske enkelt avslå, ettersom ingen er villige til å inngå sterke forpliktelser.

Feil 5: Ikke kombinere CTA og UVP: Den dynamiske duoen

Vi undervurderer effektiviteten av å kombinere CTA og UVP (unique value proposition). Sammen vil de maksimere engasjementet og konverteringene. UVP tiltrekker potensielle kunder og gjør dem ivrige etter å samarbeide.

Feil 6: Tilstedeværelse av humor

Det anbefales å koble seg til og forholde seg til publikum ved å adressere deres smertepunkter. Du kan ikke legge humor til salgs-e-posten din for å gjøre den mer fornøyelig. Det gir inntrykk av at problemene deres er for enkle å løse, noe som det tiltenkte publikummet ikke vil sette pris på.

Feil 7: Dobbeltsjekk

Sjekk korrespondansen din to ganger før du sender den til mottakeren. Grammatikk- og stavefeil, ødelagte lenker, CTAer som ikke er optimalisert for mobil osv. er uakseptable og kan irritere publikum. I tillegg kan de melde deg av, rapportere deg som søppelpost eller blokkere deg.

Dette kan føre til at flere personer forlater nettstedet og hindrer dem i å gå inn i salgstrakten.

Feil 8: Toneleiet

Potensielle kunder er oppmerksomme på toneleiet. De vil miste interessen for produktene og tjenestene dine hvis stemmen din høres autoritær og kommanderende ut.

Det er ditt ansvar å nå målgruppen din, ikke deres. Derfor bør stemmen din være beskjeden.

Feil 9: Ikke gjøre A/B-testing

A/B-testing lar deg sammenligne og bestemme hvilket av de to alternativene som presterer bedre. Basert på de gunstige utfallene av alternativene dine, er det enkelt å handle. Test CTAen din, og sørg for at du tester en variabel av gangen for å unngå forvirring.

Feil 10: Ikke tilpasse oppfordringen til handling

Tilpasning er nøkkelen og kanalen for å etablere et varig forhold til din potensielle kunde. En oppfordring til handling som fører til en side som høres tilpasset målgruppen din, letter deres tilknytning til deg. Dette er den største feilen som kan gjøres.

Konklusjon

Så hvis du vil øke engasjement og konverteringer, må du holde CTAene i salgs-e-postene dine oppdaterte og unngå å gjøre vanlige feil. Husk å teste og justere CTAene dine ofte for å sikre at de fungerer og for å fortsette å forbedre strategien din. Du kan forbedre suksessen til salgs-e-postene dine med CTAer og e-postmarkedsføringskampanjer ved å bruke disse tipsene og unngå vanlige feil. For en omfattende forståelse, vennligst kontakt våre digitale spesialister.

Kontakt oss her →