search

Å Frigjøre Potensialet i Hyva Temaet for Magento 2!

I denne førsteklasses digitale æraen av 2023, må e-handelsbedrifter finne ut hvor de skal fokusere innsatsen sin. Webutvikleren Willem Wigman designet Hyva-temaet for Magento 2 som svar på en økning i mobile salg og en skift mot sosial handel, noe som utøvde enormt press for å designe en nettbutikk med bedre ytelse og et mindre komplekst tema for en høyere rangering i søkeresultatsider (SERPs).

Hyva-temaet er relativt nytt i Magento-økosystemet, og i 2023 vil det være nesten 500 nettsteder som aktivt bruker det. Ytelsen og fleksibiliteten gjør at mange bedrifter velger å forbedre inntektene sine ved å bruke dette temaet.

Oversikt over Hyva-temaet!

Webutvikler for Hyva Willem Wigman
Side Lastetid 30% til 50% raskere sidelastetider enn konkurrerende Magento-temaer
TTFB (Time To First Byte)  TTFB har blitt redusert i Hyva-temaet, noe som resulterer i raskere lastetider og forbedret generell ytelse.
Google PageSpeed Insights poeng har mottatt en konsekvent poengsum på 100 på denne målingen.
Egendefinert tema må være kompatibelt med din Magento-butikk og nydesignede nettbutikker.
Designet med forskjellige teknologier Tailwind CSS og AlpineJS.
Oppdateringer Hyva moderniseres raskt og introduserer nye funksjoner.
Lisenskostnad  Det påløper en lisensavgift.
Ytelse Forbedret ytelse, spesielt på mobile enheter.
Søkemotorrangering Høyere
Lett å lære og forstå Ja
Utvikleropplevelse Avansert
Avhengighetsnivå Lav
Utviklingshastighet Avansert
Effektivitet Høy
Frontend Kompleksitet Lav
Konverteringsrate Høy
Sjekk ut Enkel
Sjekk ut-alternativer Luma, Hyva og React

Kom i gang nå!

Vi hjelper deg å optimalisere din bruk av WordPress.

Hva er Hyva Theme Magento 2?

Hyva Theme Magento 2 er et nytt, skreddersydd grensesnittstema som er kompatibelt med eksisterende Magento-butikker. Hyva Theme Magento 2 skiller seg ut ved å legge vekt på forbedret ytelse, en strømlinjeformet utviklingsopplevelse, redusert kompleksitet og en relativt forkortet tid til markedet. Det ble skapt ved hjelp av to moderne teknologier: Tailwind CSS og AlpineJS.

Fordeler

Sjekk ut

Lastetiden for kassesiden er mindre enn ett sekund for å redusere kompleksiteten og forbedre vedlikeholdbarheten.

Tilpasning

Det er to layoutalternativer tilgjengelige. Standardlayouten ligner på Luma sin kasseprosess. Én-sides layouten er kombinert med alle komponentene, noe som resulterer i en tredelt layout som reduserer kompleksiteten.

Mobil Responsiv

Det optimale valget er mobil responsivitet. Hyva-temaet justeres automatisk i henhold til dette, og brukeren har muligheten til å velge og tilpasse en distinkt layout for hver enhet.

Frihet til å dele anmeldelser

Kunder kan fritt kommentere på sine bestillinger og gi tilbakemeldinger som er lett tilgjengelige for butikkeiere.

Konverteringsrate

Alle nettforhandlere forventer en enkel og rask kasseprosess for sine kunder. Hyva-temaet er kjent for å utforme en enkel kasseprosess som reduserer forlatelse av handlekurven, og det er derfor mer enn 500 e-forhandlere foretrekker Hyva Theme Magento 2 for inntektsgenerering.

Ulemper

Kompatibilitet med Magento Versjon

Hvis du vurderer å bruke Hyva-temaet, må du ha Magento 2.4 eller en høyere versjon. Hvis ikke, er en oppgradering nødvendig.

Kasse

Hyva-temaet danner ikke en mening basert på kasseprosessen, og det er helt opp til deg eller utvikleren å bestemme om kassen er enkel. På den annen side er alternativer som Luma sin kasse og Hyva sin egen valgfrie kasseløsning tilgjengelige.

Ingen støtte støtten for tredjeparts utvidelser

Hyva-temaet er ikke kompatibelt med hver tredjeparts utvidelse. Siden Hyva-temaet er laget ved å bruke to distinkte teknologier. Merk at dette bare gjelder for butikkfront (tema) utdata; backend-kode, eksterne integrasjoner og admin panel utdata er upåvirket.

Lisenskostnader

Det er lisensgebyrer som krever en engangsbetaling på €1000. Det er ingen årlige eller tilleggskostnader for å motta fremtidige oppdateringer. Lisensen inkluderer ubegrensede oppdateringer, ubegrensede domener, butikkvisninger og full tilgang til Hyva Themes kode Private Packagist og Gitlab, blant andre funksjoner.

Lang levetid

Levetiden til Hyva-temaet er fortsatt usikker. Tilstedeværelsen av en funksjon og dens fordeler, kompellerer imidlertid e-forhandlere til å vurdere deres uunngåelige eksponentielle vekstpotensial og ta deres nettbutikker til neste nivå ved å forbedre kundeopplevelsen ved kjøp.

 

Vår Dom

De ovennevnte funksjonene og fordelene viser at Hyva-temaet har potensialet til å konkurrere med etablerte Magento-temaer i markedet. Det har vist seg å være en lovende teknologi for å tilby en tilfredsstillende online shoppingopplevelse for kunder.

Som sertifiserte Magento-partnere tilbyr vi utviklingstjenester for Magento Hyva-tema til bedrifter som søker å utnytte styrken og potensialet til Hyva-temaet. For mer informasjon, kontakt oss umiddelbart.

Kontakt oss her→.