search

Norsk Magento leverandør

Moogruppen norsk Magento leverandør

Ser du etter en norsk Magento leverandør for din nettbutikk?

Norsk Magento leverandør

Magento kom på markedet våren 2008, og har siden den gang vært en av de mest populære plattformene blant bedrifter som driver innen eCommerce. Magento er basert på åpen kildekode i PHP, og gjør det mulig å skreddersy en nettbutikk av høy kvalitet. Moo Gruppen er en norsk Magento leverandør som kan hjelpe deg med dette.

Det finnes mange gode grunner til å velge nettopp Magento som plattform for din nettbutikk. Først og fremst åpner fri kildekode for høy fleksibilitet, og mulighet for å tilpasse nettbutikken etter dine unike behov.

Magento gir deg også en responsiv nettbutikk som tar seg like bra ut på mobil som desktop eller laptop, da plattformen er basert på HTML5. Ellers kan det nevnes at Magento er en sikker, rask og pålitelig plattform med et SEO-vennlig CMS.

Du står dessuten fritt til å velge hosting-tjeneste. Og nettopp valg av riktig hosting står sentralt om du skal lykkes med nettbutikken din. Vi skal nå se nærmere på hva du bør tenke på ved valg av norsk Magento leverandør!

Norsk Magento Leverandør

Lage nettbutikk fra bunnen – eller videreutvikle eksisterende?

Ved valg av Magento leverandør bør du først og fremst tenke over hvorvidt du har behov for å lage en eCommerce-side fra bunnen av, eller om du skal videreutvikle en eksisterende nettbutikk. 

Moo Gruppen er en norsk Magento leverandør som kan hjelpe deg med begge deler. Som leverandør av nettbutikker hjelper vi deg å lage en intuitiv, moderne, automatisert og avansert løsning der lønnsomhet står i fokus.

Kom i gang nå!

Moo Gruppen er stolt av å være norsk Magento leverandør.

Hva slags tjenester bør en norsk Magento leverandør tilby?

Norsk Magento leverandør

Det finnes mange firmaer som tilbyr Magento-tjenester. Det gjelder imidlertid å velge leverandør med omhu. Husk at leverandøren din bør kunne hjelpe med alt fra drift av nettbutikken til utvikling og rådgivning.

Du bør også ha tilgang på support ved behov. Skulle nettbutikken din mot formodning slutte å fungere, er det veldig greit å kunne motta øyeblikkelig support. Valg av hosting-tjeneste er avgjørende, og du bør velge en leverandør med høy oppetid.

En norsk Magento leverandør bør også kunne tilby hjelp med integrasjoner og implementering av moduler. Magento er som nevnt en fleksibel plattform, og kan spesialtilpasses ved behov.

For å kunne tilby en best mulig kundeopplevelse, er det også viktig å tenke over UX (brukeropplevelse), nettbutikkens design og konverteringsoptimalisering. Her er en oversikt over noen av tjenestene en norsk Magento leverandør bør kunne tilby:

Hosting

Integrasjoner

Moduler

Design

Hosting

CMS

Support

B2B og B2C-løsninger

Systemer for PIM (Product Information Management)

SEO (søkemotoroptimalisering)

Innholdsproduksjon – video, tekst og bilder

Hosting av Magento

Magento er en plattform som kan by på en rekke flotte funksjoner og muligheter. Web-hosting er imidlertid ikke inkludert, og dette er nødvendig for at nettbutikken skal kunne finnes og brukes av potensielle kunder på nett.

En Magento leverandør kan typisk tilby hosting. Dette betyr at nettbutikken din får en plass på en såkalt web-server. Her vil alle filer lagres, inkludert koding, tekst, bilder og lignende. Alle nettsider må ligge på en server for å kunne fungere.

Hosting-leverandøren bør gi deg tilleggstjenester som SSL-sertifikat for maksimal sikkerhet. Med en dedikert Magento-hostingplan kan du få funksjonaliteten som kreves av en nettbutikk.

Moo Gruppen tilbyr eCommerce-hosting av høy kvalitet. Vi har sikkerhet og stabilitet i fokus, og sørger for at nettbutikken din ligger på en stabil og rask server. Gjennom vår hostingavtale kan vi blant annet tilby følgende:

Optimaliseringsforslag

Rapporter

Kontinuerlig vedlikehold

Backup

Trelags arkitektur

Cahcing

CDN- og SSL-kryptering

Dedikert IP-adresse

Overvåking 24/7

Integrasjoner og moduler

Magento kan tilpasses etter dine behov. Derfor bør du finne en norsk Magento leverandør som kan tilby utvikling og implementering av tilleggsfunksjonalitet. Kanskje du har behov for tilleggsløsninger som fraktmoduler, økonomisystemer, betalingsmoduler eller EDI-moduler?

Ved å skreddersy nettbutikken din, kan du sørge for at den blir 100 % tilpasset målgruppen din. Dette vil igjen ha positiv effekt på konvertering!

Konverterende UX design

For at du skal lykkes med nettbutikken din, er det også nødvendig å tenke over UX, også kjent som brukeropplevelse eller «user experience». Et selgende og konverterende UX-design kan ta nettbutikken din til nye høyder.

Velg en norsk Magento leverandør som kan hjelpe deg med å finne de beste løsningene for akkurat din nettbutikk. En brukervennlig og intuitiv nettside bidrar til at nettbutikken optimaliseres for målgruppen.

UX-optimalisering ved hjelp av A/B-testing, heatmaps og Google Analytics er blant tiltakene som kan utføres. Moo Gruppen hjelper deg med alt fra wireframing og implementering, til UX-optimalisering.

Support hos Magento leverandør

Dersom du skal finne en Magento leverandør, er det spesielt viktig å finne en som kan tilby teknisk support ved behov. Dette sørger for at nettbutikken din får nødvendig service ved behov – dersom noe skulle slutte å fungere.

Husk at support også kan være kjekt å ha dersom du skulle ha spørsmål om forbedringsmuligheter og videreutvikling av nettbutikken. Det beste er om Magento-leverandøren din kan tilby support både over e-post og telefon.

Norsk Magento leverandør

Magento for B2B eller B2C?

Når din Magento-side skal lages, er det greit å tenke over hvorvidt kundene er bedriftskunder eller private. En Magento leverandør hjelper deg å tilpasse nettbutikken enten du markedsførere bedrift til bedrift (B2B) eller bedrift til kunde (B2C).

Moo Gruppen kan blant annet hjelpe deg med å designe gjennomtenkte og smarte B2B-nettbutikker som er tilpasset dine behov. Disse løsningene kan for eksempel ha en rekke automatiseringer, betalingsløsninger og integrasjoner mot POS, ERP eller lignende.

Skal du selge til konsumenter, altså privatkunder, trenger du en konverterende nettbutikk der brukertesting og UX-design står i fokus. Også dette kan Moo Gruppen bistå med.

PIM til Magento

Ved hjelp av PIM kan du integrere fysiske butikker og nettbutikk med ett brukervennlig system. PIM-systemet sørger enkelt forklart for kommunikasjon mellom ulike enheter, noe som er praktisk med tanke på både lagerbeholdning, frakt, regnskap og lignende.

Moo Gruppen hjelper deg med å integrere PIM-systemer med Magento. Få en mer oversiktlig hverdag med smarte løsninger.

SEO og innhold for Magento

En norsk Magento leverandør kan også hjelpe deg med innhold og søkemotoroptimalisering. Ved hjelp av søkeord, mobilvennlige nettsider og andre triks, kan du sørge for at nettbutikken blir mest mulig synlig i Google.

SEO og innholdstjenester er som regel en ekstratjeneste, da noen foretrekker å lage innhold til nettsiden sin selv. Finn ut hva som passer best for deg!

Trenger du en Magento-nettbutikk?

Dersom du har behov for en Magento-nettbutikk, kan Moo Gruppen hjelpe deg. Vi håndterer alt fra UX-design og implementering av moduler, til hosting og support.

Kontakt oss i dag for mer informasjon. Vi har kompetansen og tyngden som trengs! Kontakt oss her→

Se hvorfor WordPress nettbutikk med Woocommerce er verdens beste kombinasjon!

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

E-handels-giganten Amazon kommer til Sverige. Hva betyr dette for norsk varehandel og din nettbutikk?