search

Magento i Norge – bygg din norske nettbutikk

Skal du bygge en norsk nettbutikk? Da bør du velge Magento 2 som plattform. 

nettbutikk

Magento i Norge – Plattformen for alle typer nettbutikker  

Når det skal satses på en ny, eller oppdatert nettbutikkløsning, vil prosjektet ofte kreve både tid, energi og penger. For å minimere risikoen når det kommer til feilvalg, dårlige løsninger eller funksjoner som rett og slett ikke treffer din målgruppe, gjelder det å velge riktig plattform, samt rett byrå å jobbe med. 

Det er god grunn til at Magento-plattformen gjør det så utrolig bra i dag. Her får du en plattform som gjør det enkelt å skalere ulike nettbutikker, den passer for både B2C og B2B, har et hav av gode funksjoner og blir brukt av bedrifter verden over. 

Usikker på om dette er plattformen for din norske nettbutikk? La oss se om denne artikkelen kan gjøre deg klokere.  

Hva er egentlig Magento?

Magento er en av de mest brukte plattformene for nettbutikker i verden, og kan tilby brukere et kraftig system som enkelt kan håndtere alt rundt din nettbutikk. Uansett om det er snakk om markedsføring, håndtering av innhold, bestillinger eller logistikk, får du gjennom Magento et system du kan stole på. 

Det er Adobe som eier Magento, og selskapet har absolutt skapt en fleksibel og skalerbar plattform, som er enkel å bruke til både store og små nettbutikker. I dag kan du velge mellom ulike versjoner av Magento, nemlig Magento Commerce. 

Det er en løsning med flere muligheter for mellomstore og store bedrifter, men du kan gå for en som er basert på åpen kildekode. Her får du en Magento-plattform til en fornuftig pris. Magento er utbredt, også i Norge – og passer utmerket for alle mulige norske nettbutikk-løsninger.

Adobe gir full fleksibilitet og god støtte for Magento i Norge

Ser vi litt nærmere på Magento Commerce, blir det tydelig at man får mange fordeler gjennom Adobe. Adobe-løsninger støttes nemlig over hele verden, og er utrolig veletablert – spesielt her i Norge. Gjennom Adobe Engineering vil det blir lettere å øke utviklingshastigheten når det kommer til din egen Magento Commerce-nettbutikk.  

Kom i gang nå!

Vi leverer alt innen nettbutikk med Magento 2

Hvorfor bygge din nettbutikk med Magento 2 i  Norge

Magento 2 er en oppdatert og forbedret versjon av Magento 1. Den nye versjonen gir deg flere fordeler, og det er svært mange gode grunner til at du bør velge å bygge din nettbutikk med Magento 2 i Norge. 

En plattform som kan brukes til alle tenkelige nettbutikker 

Vi kan starte med å nevne at Magento 2 er markedsledende som plattform til nettbutikker. I dag er samtlige nettbutikker over hele verden bygget i denne plattformen. Du kan benytte deg av Magento til så og si alle typer nettbutikker. Alt fra klær og sko, til industrielle produkter, servicetjenester og mye mer. 

Open Source skaper et hav av muligheter 

Fleksibiliteten man kan få gjennom Magento 2 er også helt uslåelig. Plattformen har en åpen-kildekodeløsning, som er stappfull av ulike funksjoner og utvidelsesmuligheter. Du kan også enkelt tilpasse en nettbutikk bygget på Magento 2, utvikle de delene som er viktigst for deg, integrere det aller meste du ønsker, og skreddersy helt egne løsninger hvis du foretrekker det. 

Magento i Norge er like god for B2B som B2C

Usikker på om Magento vil fungere for din B2B-nettbutikk, eller din B2C-nettbutikk i Norge? Vel, da kan du puste lettet ut – for her er svaret at plattformen fungerer utmerket til både og. Du trenger kun ta en titt på alle de ulike funksjonene du kan benytte deg av gjennom Magento, for å få en bekreftelse på nettopp dette. 

Plattformen tilbyr også mange standard-funksjoner for både B2B og B2C, noe som vil kunne bidra til å senke omkostningene for nettbutikken. Med slike funksjoner vil du slippe å måtte skreddersy alle de viktige komponentene selv. Dermed kan du heller bruke pengene dine på andre deler av nettbutikken, som inventar for eksempel!   

Magento i Norge

På verdensbasis er Magento utrolig populær og Magento i Norge er og har vært den foretrukne plattformen i mange år for mellomstore til større nettbutikker. Magento har holdt sin markedsposisjon godt blant de som virkelig satser på nettbutikk.

Magento plattformen er framtidsrettet og under evig utvikling 

Det er rett og slett umulig for både utviklere og andre som jobber med IT-løsninger for nettbutikker, å spå hvilke utviklinger som kommer til å ta av, eller dabbe av når det kommer til netthandel. Benytter du deg av Magento, vil du i det minste være sikret et globalt nettverk av utviklere.

De jobber kontinuerlig med å forbedre plattformen basert på trender, samt hva som fungerer og hva som ikke fungerer innen netthandel. Dermed blir det enklere for nettopp din nettbutikk å holde følge med alt som stadig endres. 

En plattform som kan jobbes på av alle 

Hvis du skal gå i gang med en nettbutikk-satsning, kan det være du frykter å velge feil plattform – for tenk om den plutselig slutter å videreutvikles eller driftes? Det vil både skape komplikasjoner og økonomiske problemer dersom man er så uheldig å bli stående med en lite funksjonell løsning, som ikke lenger kan brukes. 

Da må du kanskje starte helt på nytt, med en ny plattform og en ny nettbutikk, noe som krever både tid og penger. Med Magento på laget kan du slippe disse bekymringene. Her får du en plattform som alltid videreutvikles, og som kan driftes av utallige norske byråer med god kjennskap til plattformen. 

Les mer om Magento 2 nettbutikk her→

Moo Gruppen kan hjelpe deg med Magento i Norge 

Det er ikke alltid like lett å bygge eller drifte en god nettbutikk. Mange i dag kan nok fint lære seg flere IT-triks, men likevel er nettbutikker såpass krevende at man ofte trenger hjelp fra fagfolk. Har man proffe utviklere i ryggen vil det for eksempel være lettere å få has på design og UX, drift og support, generell utvikling, integrasjonsløsninger og tilleggsmoduler. 

Trenger du hjelp med å få på plass en god nettbutikkløsning i Magento 2? Moo gruppen er et utviklingsselskap med mye kompetanse innen e-handel og nettbutikkutvikling. Vi hjelper deg gjerne på reisen til en oppdatert, optimalisert og funksjonell nettbutikk. 

Moo Gruppen kan tilby fraktløsninger, betalingsløsninger, skreddersydd design og mye mer, slik at du får en nettbutikk som virkelig konverterer. Vi leverer alt innen nettbutikk i Magento 2, og dersom du allerede har en nettbutikk i Magento 1 – vil vi raskt kunne være med på å overføre ditt innhold til den oppdaterte og forbedrede plattformen. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg gjerne!

Kontakt oss her→

Ved hjelp av rådgivning til din Magento nettbutikk, kan du øke salgene betraktelig.<br />

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.