search

Magento Design og Utvikling Nettbutikk | E-commerce

Trenger du hjelp innen Magento design og utvikling?

magento design og utvikling

Nettbutikk design og utvikling

Netthandel er i full utvikling hele tiden. Dette fører til at det er veldig viktig å ha kursen sin staket ut. Spesielt bør strategien din være klar for å både tiltrekke og konvertere kunder. Vi hjelper deg med å fastsette en strategi for din netthandel. Her bruker vi vitenskapelige og testede metodikker for å kvalitetssikre resultatene av vårt arbeid. 

Fase 1. Analyse og innsikt

I den første fasen av Magento design og utvikling jobber vi med å analysere og bli kjent med bedriftens strategier. På den måten kan vi bedre tilpasse E-commerce prosjektet. Vi jobber hardt med å kjenne din målgruppe, slik at vi kan sette dem i sentrum av brukeropplevelsen. 

Det er nettopp disse elementene som er selve sjelen av din nettbutikk. Her er Magento et ypperlig verktøy, i den grad at plattformen tilbyr nærmest uendelige muligheter. Vi er eksperter innen Magento, og dermed kan vi hjelpe deg med å forbedre brukeropplevelsen betraktelig. 

Magento 2 B2B nettbutikk
Moogruppen Webdesign nettside

Fase 2. Utvikling av rammeverk

I fase 2 jobber vi med utvikling av nettbutikk. Våre eksperter jobber her med å bruke dataene og innsikten fra fase 1 til å levere et skjelett av en løsning som passer målgruppen. 

Fase 3. Ferdigstilling av løsninger

Under denne fasen jobber vi med utvikling av brukerreisen og mye av front-end. Vi tester også kontinuerlig nettsiden, for å sørge for at den står til de høye standardene vi verdsetter. Videre sørger vi for at strategi er implementert hele veien. 

Under denne fasen sørger vi ikke bare for at nettsiden ser bra ut rent teknisk, men at reisen fungerer optimalt for brukeren. Målet med enhver nettbutikk er tross alt at besøkende til syvende og sist skal fullføre et kjøp i handlekurven, slik at reisen dit må optimaliseres. 

Brukervennlig nettbutikk
prosjekthåndtering

Fase 4. Estetisk finish av nettbutikk

Under den siste fasen jobber vi med optimaliseringen av det estetiske. Design er viktig for omsetningen, og derfor sørger vi for at du får helt unike løsninger her. Da kan du skille deg ut fra mengden og tilby et mer appellerende utseende enn konkurrentene. 

Vi jobber her med design av alt fra forsiden til kassa. Dermed opplever besøkende en rød tråd gjennom hele nettbutikken. Vi jobber også aktivt med at design av din nettbutikk spiller på lag med SEO, slik at du får økt trafikk fra internettets viktigste trafikk kilde. 

La oss bistå deg med Magento design og utvikling av din nettbutikk i dag! 

Trenger du hjelp til Magento design og utvikling av nettbutikk? Moo Gruppen har god erfaring med å utvikle nettbutikker på denne plattformen. Vi kan både pusse opp din gamle nettbutikk, og ikke minst bygge en løsning helt fra bunnen.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med Magento nettbutikk! Kontakt oss her→

webdesign og funksjoner

Rackbeat sitt lagerstyrings software muliggjør smart, rask og enkel lagerstyring. Vi er godkjente partnere av Rackbeat.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.