search

Magento 2 | B2B nettbutikk | Ny oppdatering

Magento 2 B2B nettbutikk

Magento 2 i B2B nettbutikk har i en årrekke vært en populær nettbutikk løsning blant nordmenn. Allikevel har ikke løsningen vært skreddersydd for B2B-markedet. Nå har Magento 2 derimot kommet på banen, og denne versjonen bringer med seg betraktelige oppdateringer. Blant annet er det nye B2B-funksjoner, ytelse, distribusjon, og avanserte rapporter som har blitt forbedret her.

Bruksområdene for Magento til B2B nettbutikk har simpelthen utviklet seg, og allerede før Magento 2 ble utgitt brukte 1 av 3 løsningen til B2B. Det er dermed å forvente at en rekke aktører innenfor dette segmentet vil dra nytte av de mange nye funksjonene for Magento B2B nettbutikk.   Les hvorfor du bør velge Magento 2 nettbutikk her→

Fordeler for forhandlere i Magenton 2 B2B nettbutikk

Det finnes mange fordeler for forhandlere i en Magento B2B nettbutikk. Den nye versjonen av programmet lar en for eksempel gruppere kjøpere, tilegne roller, og forhandle pris på mange forskjellige måter. Dessuten lar plattformen en også sørge for hurtigere og enklere bestillinger.

Magento 2 gir videre en god oversikt over produkter som ofte er kjøpt. Forhandlere kan også her benytte diverse funksjoner for å definere pristilbud. De mange funksjonene gir forhandlere bedre vilkår enn ved den ordinære Magento-løsningen. 

Med en Magento B2B nettbutikk kan en i dag organisere og kategorisere informasjon om kundene på en innovativ og fremtidsrettet måte. Dette sikrer en mer effektiv drift av nettbutikken fra et administrativt perspektiv. Fordelene for forhandlere er med andre ord mange.

Fordeler for kjøpere

På kjøpernes side er blant annet muligheten for å legge til produkter hurtig gjennom artikkelnumre eller hele lister meget gunstig og tidsbesparende. Kjøpere kan også i Magento 2 benytte seg av kreditt for kjøp med klarna eller collector, og dessuten kan de følge med på sin oppdaterte kreditt.

Den strømlinjeformede prosessen for pristilbud gir kjøperne full oversikt hele veien. En kan be om egentilpassede rabatter for enkeltprodukter også. Dessuten lar nå Magento B2B nettbutikk deg følge ordrens status, samt se en logg over alle handlinger du har utført i løsningen. 

Nøkkelordet for kjøperne er, akkurat som forhandlere, en forenkling med flere muligheter tilgjengelig. Automatisering og nye verktøy sørger for organisering av alle prosesser mellom kjøper og forhandler. Dette gjør ethvert innkjøp til en lek i en Magento B2B nettbutikk. 

Magento B2B nettbutikk er bransjelederen!

Magento 2 har allerede blitt anerkjent for sine kapabiliteter. Forrester, som er en av de mest respekterte forsknings- og rådgivningsfirmaene i verden, fremmet Magento B2B nettbutikk som den beste løsningen for selskaper som ønsket en åpen og funksjonsrik løsning. 

Forsknings- og rådgivningsfirmaet har tilgang til årlige spørreundersøkelser fra over 675,000 forbrukere og bedriftsledere. Her rangerte altså Magento B2B nettbutikk meget høyt, og løsningen mottok toppscore i 14 av underkategoriene som ble testet. 

Der Magento allerede har satt sine avtrykk med løsningene sine, så er Magento 2 ventet å gjøre en enda større forskjell. Spesielt innen B2B-markedet vil denne nye versjonen kunne tilby en rekke spennende funksjoner og nye muligheter for bedrifter. Det er liten tvil om at en løsning med Magento B2B nettbutikk passer fremoverrettede selskaper i dag!

Flere av våre ansatte har sin bakgrunn i leveranse av Magento nettbutikk, du kan derfor føle deg trygg på leveranse av din Magento 2 nettbutikk fra oss. Våre ansatte kommer fra ulike miljøer og har erfaring med flere av Norges største retail kjeder. 

Ønsker du mer informasjon om Magento 2 B2B nettbutikk? Fyll ut kontakskjemaet nedenfor for en uforpliktende prat.

Ta salget til nye høyer med en konverterende nettbutikk. Vi hjelper deg med UX design, utvikling og brukertesting. Vi hjelper deg å lykkes!

Gjennomførte og gjennomtenkte B2B nettbutikker tilpasset deres behov. Mulighet med flere betalingsløsninger og automatiseringer. Integrasjoner mot ERP /POS m.m.

Det finnes løsninger og tiltak som kan minske frekvensen av antall forlatte handlekurver i Magento 2 nettbutikk.