search

Dette er markedets beste Magento 2 plugin for 24SevenOffice!

24SevenOffice

Ønsker du bistand i Magento 2 plugin for 24SevenOffice? Vi i Moo Gruppen hjelper deg med å optimalisere din nettbutikk.

Magento 2 plugin for 24SevenOffice | Markedets mest avanserte

Har du nettbutikk gjennom Magento 2? Da håndterer du sannsynligvis mange viktige prosesser relatert til regnskap, ordre og kundehåndtering. I den forbindelse ønsker mange å ta i bruk 24SevenOffice, som forenkler og automatiserer disse prosessene. I denne artikkelen skal vi se nærmere på Magento 2 plugin for 24SevenOffice.

Med en Magento 2 plugin for 24SevenOffice kan flyten forenkles. En integrasjon mellom Magento 2 og 24SevenOffice sikrer effektiv flyt. Dette gir blant annet enklere distribusjon og bokføring, samt enklere håndteringer av ordre.

Finn ut hvordan en Magento 2 plugin for 24SevenOffice fungerer, og hvilken løsning som er best!

Hva er Magento 2?

Magento 2 er en markedsledende nettbutikkplattform som danner grunnlaget for mer enn 260 000 nettbutikker på verdensbasis. Plattformen egner seg for en rekke vertikaler, og brukes av nettbutikker innen mange bransjer. 

Det finnes mange gode grunner til å benytte Magento 2. Løsningen er basert på åpen kildekode, og byr på mengder av funksjoner i sin opprinnelige form. Samtidig er nettbutikker i Magento 2 enkle å utvikle og tilpasse etter eget ønske, og mange integrasjoner tilbys.

Enten nettbutikken opererer innen B2C- eller B2B-salg, er Magento 2 et gunstig valg. Plattformen kan også integreres mot for eksempel ERP-systemer. Dette gjør den veldig brukervennlig!

Kom i gang nå!

Vi hjelper deg med 24SevenOffice

Slik fungerer 24SevenOffice

Magenti 2 plugin, 24SevenOffice

24SevenOffice er et smart ERP-system som benyttes av mer enn 60 000 kunder i Norden. ERP står for «Enterprise Resource Planning», og er et system som hjelper bedrifter med å håndtere daglige oppgaver relatert til prosjektstyring, regnskap og mye mer.

Med 24SevenOffice kan bedrifter få et ERP-system som i stor grad er automatisert og øko-vennlig. Det populære ERP-systemet brukes av både små, mellomstore og store selskaper som ønsker å oppnå følgende:

 • Automatisert dataflyt
 • Automatisering av regnskap og fakturering
 • Løsninger som er tilpasset den enkelte bransje
 • Muligheter for integrasjoner som gjør det mulig å skreddersy et unikt økosystem
 • Enkel timeføring
 • Brukervennlig prosjektplanlegging
 • Oversikt over prosesser og kunder (CRM)
 • Mulighet for å anvende AI Assistant (kunstig intelligens) i forbindelse med bokføring, håndtering av bilag og godkjenningsprosesser
 •  Synkronisering av produktlager kan skje, men kunden må velge en kilde (247 eller magento)
 • Fakturaer kan genereres uten å bruke 247office, hvilken som helst egendefinert mal. (Ingen demo for øyeblikket)
 • Produktkategorier kan synkroniseres og plasseres i deres respektive kategorier
 • Ordresynkronisering kan skje med tilpassede krav satt for status, kommentar, distribusjon osv.

Med 24SevenOffice sitt ERP-system kan bedriften enkelt og greit effektivisere alle kjerneprosesser i driften. Dette vil igjen gi en enklere arbeidshverdag for bedriftens ansatte og ledere.

24SevenOffice gjør at du kan få oversikt over data og bedre innsikt i kundeatferd. Du kan for eksempel se hvordan kundeatferden i nettbutikken er. Slike data er verdifulle. Med en integrasjon kan de viktige dataene hentes ut – helt automatisk.

Derfor bør du ha Magento 2 integrasjon mot 24SevenOffice

En nettbutikk kan nesten sammenlignes med et økosystem. Det er avgjørende at alle bestanddeler av nettbutikken din samarbeider, slik at resultatene blir best mulig. Både produkter, ordre og kunder er del av et samspill.

Det er mange oppgaver som skal løses på daglig basis når du driver nettbutikk, og du har gjerne mange baller i luften samtidig. Ved hjelp av en Magento 2 plugin for 24SevenOffice nettbutikken integreres med ERP-systemet. 

Integrasjon mellom Magento 2 og 24SevenOffice er smart, og kan by på mange fordeler. Du kan blant annet se frem til mindre manuelt arbeid. Du trenger ikke å dra ut data fra 24SevenOffice til et lite oversiktlig Excel-ark, siden integrasjonen henter ut data automatisk.

Her er noen av prosessene som forenkles med vår avanserte Magento 2 plugin for 24SevenOffice:

 • Ordreeksportering: Data om ordre blir eksportert slik at du får full oversikt
 • Produktimportering: Produkter blir importert mellom ulike systemer
 • Kundeeksportering: Viktige kundedata eksporteres, slik at data kan analyseres

Slik virker en Magento 2 plugin for 24SevenOffice

En Magento 2 plugin for 24SevenOffice kan gjøre mange arbeidsprosesser enklere. Dette gjelder ikke bare håndtering av ordre, bokføring og betaling, men også produktadministrering. 

Løsningen vil også forenkle arbeidsprosesser relatert til shipping og registrering av kunder. Her er noen av de viktigste årsakene til at du bør integrere Magento 2 med 24SevenOffice:

 • Produkthåndtering: Produkter kan opprettes i Magento og deretter oppdateres automatisk i 24SevenOffice. Både produktnavn, artikkelnummer og pris legges inn. Eksisterende varer kan importeres, slik at du slipper manuell håndtering.
 • Lagerstyring: Når nettbutikkens produkter blir solgt og ordren fullføres, vil lagerstatusen oppdateres automatisk i ERP-systemet.
 • Betalinger, bokføring og ordre: Det tilrettelegges for mange pålitelige betalingsløsninger i systemet. Når kunden har betalt blir ordren opprettet i Magento 2 sin ordreoversikt. Deretter sendes ordren, og den blir så registrert og bokført i 24SevenOffice.
 • Levering: Systemet vil kunne tilknyttes fraktmetoder som Bring eller Posten, samt betalingsløsninger som f.eks. DIBS og Klarna. EDI-løsninger kan optimalisere en automatisk leverandeordning.

Register med kunder: Når en ordre fra en ny kunde er komplett, vil kunden automatisk legges inn i 24SevenOffice CRM. Eksisterende kunders ordre tilkobles eksisterende CRM-kundekort. Dermed får du oversikten du trenger, både i regnskapsprogrammet og CRM.

Magento 2 plugin

Tenk på dette når du skal integrere Magento 2 med ERP-systemet

Før du skaffer deg en Magento 2 plugin for 24SevenOffice, er det greit å vite hvilke potensielle fallgruver som finnes. 

Før du integrerer Magento med et ERP-system, bør du blant annet tenke over hvilke data som skal deles mellom ERP-systemet og nettbutikken. Er det kanskje noen data du ønsker å holde separat? 

Ellers kan det være lurt å tenke på hvordan Magento 2 skal håndtere data fra B2B og B2C. Disse ønsker du gjerne å holde separat. Tenk også over hvordan eventuelle justeringer av pris skal håndteres i systemet, og hvem som skal ha eierskap til ulike data.

Hvis du er usikker på disse tingene, kan du få gode råd av ekspertene våre. Sammen kan vi finne en løsning som fungerer bra for bedriften din.

Vi hjelper deg med Magento 2 plugin for 24SevenOffice

Det er altså mye å glede seg over i WordPress 5.4, et av verdens mest brukte publiseringsverktøy. Publiseringsplattformen fortsetter å utvikle seg videre. Ønsker du å optimalisere bruken av WordPress, kan vi i Moo Gruppen hjelpe deg i dag!

Vi bistår med å optimalisere din bruk av WordPress, og herunder faller selvfølgelig vedlikehold og oppdateringer. Ta kontakt i dag for en helt uforpliktende prat! Kontakt oss her→

Se hvorfor WordPress nettbutikk med Woocommerce er verdens beste kombinasjon!

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

24SevenOffice er det som kalles en ERP-løsning. Begrepet står for Enterprise Resource Planning, og dette omhandler hvordan bedriften skal kunne samhandle de mange forretningsprosessene i ett og samme program. Dette er spesielt relevant for de fleste nettbutikker når de vokser seg større.