search

Blogg

[hubspot type=form portal=6874647 id=2a983ce3-c5a5-44ab-a7c3-ff127dd24f29]

White hat, black hat og grey hat -SEO

SEO (Search Engine Optimization) eller «søkemotoroptimalisering» går ut på å øke både kvaliteten og kvantiteten på nettsidetrafikken. Målet er høyere rangering i søkeresultatene – for eksempel i søkemotorer som Google. Dersom du jobber med SEO på nettsiden din, vil du kunne oppnå høyere organisk trafikk til nettsiden ved hjelp av en rekke ulike metoder. Dette kan for eksempel handle om å implementere søkeord, ha et SEO-vennlig domenenavn eller å bruke interne lenker.

Omdømmekontroll med SEO

Lær deg omdømmekontroll med SEO! Kontakt oss for en prat Omdømmekontroll med SEO: En guide for nybegynnere Mange bedrifter opplever…

Blogginnlegg om netthandel øker omsetningen

Har du noen gang tenkt over hvordan en blogg kan øke omsetningen? Hvis du har undersøkt forskjellige markedsføringsteknikker for e-handel, eller kanskje har sett på hva du kan gjøre for å øke synlighet på nett, vil du garantert ha kommet over artikler om blogging. For mange nettbutikker kan blogging kanskje virke irrelevant, men gjør du blogging rett, kan dette være en lukrativ måte å sette fart på salget.

Strukturering av produktvarianter | SEO og PPC

Mens SEO gjør nettsiden mer synlig ved hjelp av optimalisert innhold (som søkeord), er PPC en betalt form for annonse der du betaler per klikk som genereres til nettsiden. SEO lar med andre ord nettsiden bli mer synlig på en organisk og gratis måte, mens PPC koster penger.

1 AV 2