search

Blogg

Omdømmekontroll med SEO

Lær deg omdømmekontroll med SEO! Kontakt oss for en prat Omdømmekontroll med SEO: En guide for nybegynnere Mange bedrifter opplever…

Blogginnlegg om netthandel øker omsetningen

Har du noen gang tenkt over hvordan en blogg kan øke omsetningen? Hvis du har undersøkt forskjellige markedsføringsteknikker for e-handel, eller kanskje har sett på hva du kan gjøre for å øke synlighet på nett, vil du garantert ha kommet over artikler om blogging. For mange nettbutikker kan blogging kanskje virke irrelevant, men gjør du blogging rett, kan dette være en lukrativ måte å sette fart på salget.

Strukturering av produktvarianter | SEO og PPC

Mens SEO gjør nettsiden mer synlig ved hjelp av optimalisert innhold (som søkeord), er PPC en betalt form for annonse der du betaler per klikk som genereres til nettsiden. SEO lar med andre ord nettsiden bli mer synlig på en organisk og gratis måte, mens PPC koster penger.

Synlig på Google med din nettbutikk (SEO)

Synlighet på Google er helt essensielt for din nettbutikk. Det hjelper fint lite hvor godt strukturert nettbutikken er, dersom du ikke får nok besøkende. De fleste kjøp på nett starter med et søk i Google, og derfor bør du investere mye på å bli synlig for søkemotoren. Men hvordan går du egentlig frem for å bli synlig?

1 AV 2