search

Blogg

Woocommerce nettbutikk

Vurderer du Woocommerce nettbutikk? I følge Woocommerce.com bruker over 28 % av alle verdens nettbutikker utvidelsen Woocommerce, for å muliggjøre kjøp og salg på plattformen Wordpress. Det er flere grunner til å velge Woocommerce, her er noen av dem.

Slik lager du den beste landingssiden

Landingssider er en viktig del av jakten på kundene. En god landingssider kan være det som konverterer besøkende til betalende kunder. Når potensielle kunde besøker nettsiden din for første gang, bør det være enkelt for dem å finne informasjon om produktene dine og få et bilde av hvordan produktene passer inn i deres liv. Med en overbevisende landingssider kan du klare å konvertere kunden, enten til salg eller til å melde seg på nyhetsbrev, laste ned brosjyrer og lignende. Landingssidene dine burde være spesiallaget for et formål og en gjennomsnittlige besøkende vil kun bruke 10 til 20 sekunder på å bestemme seg for om de ønsker å forbli på siden.

WooCommerce Blocks | Tilpass nettbutikken din

Har du nettbutikk med WooCommerce i WordPress? Ved installasjon eller oppdatering vil du nå se at plattformen inkluderer en utvidelse som kalles WooCommerce Blocks. Denne utvidelsen tilfører nye og flotte «blokker» i WordPress Block Editor, slik at du enkelt kan legge inn nye produkter i butikken på ønsket måte. I denne guiden skal vi forklare deg nøyaktig hva WooCommerce Blocks kan gjøre for deg!

1 AV 19