search

Blogg

Slik lager du den beste landingssiden

Landingssider er en viktig del av jakten på kundene. En god landingssider kan være det som konverterer besøkende til betalende kunder. Når potensielle kunde besøker nettsiden din for første gang, bør det være enkelt for dem å finne informasjon om produktene dine og få et bilde av hvordan produktene passer inn i deres liv. Med en overbevisende landingssider kan du klare å konvertere kunden, enten til salg eller til å melde seg på nyhetsbrev, laste ned brosjyrer og lignende. Landingssidene dine burde være spesiallaget for et formål og en gjennomsnittlige besøkende vil kun bruke 10 til 20 sekunder på å bestemme seg for om de ønsker å forbli på siden.

Imagevault & Moo Gruppen = Integrasjon og partnerskap!

ImageVault er en brukervennlig Azure-basert Digital Asset Management-løsning som gir alt du trenger for å administrere og bruke dine digitale medier på en sikker og effektiv måte. Koble mediebiblioteket med SharePoint, Office, Adobe, Optimizely (tidligere Episerver), SiteVision, og hvorfor ikke nå også Magento og la ImageVault være navet for alle dine digitale medier.

Digital transformasjon | 10 steg | Moo Gruppen

Digital transformasjon handler om at teknologi benyttes til å utvikle produkter, prosesser, kundeforhold, og ansattes vilkår blant annet. Ting blir ofte snudd på hodet her! Det er få som motsier at en digital transformasjon vil være nyttig. Fremover vil det være viktigere og viktigere når teknologien utvikler seg videre.

1 AV 6