search

Blogg

WordPress nettside

Trenger du en nettside til privat eller firmabruk? Dette kan virke som et tidkrevende og komplisert prosjekt for de uten design- og datakunnskaper. Heldigvis finne det flere enkle måter å bygge en nettside på i den digitale tidsalder, og WordPress er en favoritt for mange. WordPress er en publiseringsplattform som har skapt brukervennlige og moderne nettsider i en årrekke.

SEO-feil | De 10 vanligste

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en viktig del av markedsføringsstrategien til mange bedrifter. Ved hjelp av SEO kan du potensielt gjøre at nettstedet til bedriften får økt grad av organisk trafikk, noe som igjen vil kunne føre til flere konverteringer og salg.

Tabber som kan ødelegge for deg med blogg

Det å lykkes med blogging er vanskeligere enn mange tror. For at bloggen skal bli en suksess, er det mange ting som skal tas hensyn til. Dersom du først lykkes med bloggen, kan den bli en god inntektskilde. En blogg kan også drive trafikk til bedriftens nettside, for eksempel ved at du deler SEO-vennlige blogginnlegg.

Magento vs. WordPress | Hva er best?

Begge varianter vil kunne dekke behovene til deg med nettbutikk. Hvilket CMS-system som passer best for akkurat deg, kommer imidlertid an på bedriftens målsetninger. Vi skal nå sammenligne Magento og WordPress, slik at du kan finne systemet som passer deg best!

Webdesign Oslo | Digitalbyrå

En nettside med et godt webdesign, kan hjelpe deg med å nå bedriftens mål og øke konverteringer. Dette er et viktig verktøy som kan fremme salg, vekst og ikke minst gi dine besøkende en god kundereise. Den skal ikke bare se bra ut, men også prestere godt i alle ledd.

1 AV 6