search

BigCommerce Nettbutikk | Tips & Triks

BigCommerce kan være den riktige plattformen for din nettbutikk

bigcommerce

Slik lykkes du med BigCommerce nettbutikk

Når en skal åpne sin første nettbutikk er det ofte mange nerver involvert. Dette er tross alt en ganske stor manndomsprøve. Ett av de tøffeste aspektene ved dette er å velge riktig plattform. Det er viktig at plattformen inkluderer alle essensielle funksjoner, er enkel å bruke, tilbyr flott design, og ikke minst har en rettferdig prising. Et slikt tilbud er derimot ikke enkelt å snuble over. 

Alle plattformer for nettbutikker har nemlig et utvalg av fordeler og ulemper som følger med. Til syvende og sist bør ditt valg handle om hva din bedrift prioriterer. Heldigvis er det enkelte plattformer som fører til at du ikke må inngå for mange kompromiss, slik som BigCommerce. Denne plattformen passer for de aller fleste, og i løpet av få timer kan du få satt opp nettbutikken din her. 

BigCommerce under lupen

BigCommerce er en plattform som lar deg raskt og enkelt sette opp en nettbutikk. Dette er en plattform der du betaler litt ekstra for å kunne få god støtte, noe som er viktig i oppstarten spesielt. Hos BigCommerce er det et månedlig gebyr som er utregnet basert på din nettbutikk. Selv om det finnes gratis plattformer, så inkluderer BigCommerce en rekke viktige funksjoner:

Les mer
 • Rimelig sammenlignet med andre betalte plattformer
 • Vekst står i sentrum av hele opplevelsen
 • Flere spennende og flotte temaer
 • Brukervennlig og enkel flate
 • Flere funksjoner som øker dine konverteringer
 • SEO er fokus hele veien
 • Gi kundene dine over 70 forskjellige rabatter
 • Flere hjelpsomme verktøy
 • Plugin til WordPress
 • PayPal og flere andre betalingsmetoder tilknyttet
 • Integrasjoner ut mot en rekke programmer

Selv om BigCommerce altså ikke er gratis, så inkluderes det i prisen en rekke funksjoner en er nødt til å betale for separat hos gratis plattformer. Sammenligner en med andre betalte plattformer, er BigCommerce et lite hestehode foran. 

Wireframing
webdesign og funksjoner

Hva koster BigCommerce?

Enhver plattform for nettbutikker vil til syvende og sist komme med en kostnad, selv om enkelte plattformer altså er gratis i starten. BigCommerce baserer seg på en månedlig kostnad som avhenger av hvilke funksjoner du ønsker inkludert i pakken din. 

Her er det noe for alle budsjetter, slik at både nybegynnere og veletablerte nettbutikker kan benytte plattformen. Når du skal velge her, er det viktig å vurdere den månedlige prisen opp mot de funksjonene som er involvert. Du kan alltid oppgradere. Nedenfor er de 4 alternativene:

Les mer

Standard – 299 kr per mnd

Plus – 799 kr per mnd

Pro – 2999 kr per mnd

Enterprise – Prisen avtales med BigCommerce avhengig av dine spesifikke behov. 

De 3 førstnevnte abonnementene passer mindre nettbutikker perfekt, da en kan trappe opp funksjonaliteten ettersom inntektene kommer inn. Samtidig er Enterprise-planen ypperlig for de større bedriftene som virkelig skal skalere og trenger avanserte funksjoner for å vokse videre. Et viktig poeng å merke seg er for øvrig at du kan få 10 % rabatt på Plus og Pro dersom du betaler årlig.

Hvem passer BigCommerce plattformen til?

BigCommerce er i grunn en plattform som potensielt kan passe til alle, da de har 4 ganske forskjellige abonnement. Nedenfor er et utvalg av eksempler på nettbutikker som kan nyte godt av BigCommerce:

Les mer
 • Enkeltmannsforetak
 • Små og mellomstore bedrifter
 • Internasjonale bedrifter
 • Motebutikker
 • Teknologi butikker
 • Og mye mer…

Et tips dersom du er i oppstarten, er å begynne på bunnen. Prøv deg frem til 299 kr i måneden, og dersom driften går bra, kan du med tiden velge dyrere abonnement med flere funksjoner. 

Nettbutikk
Moogruppen Webdesign nettside

Gode tips for en bedre BigCommerce nettbutikk

Uansett om du driver liten eller stor nettbutikk, og uavhengig av bransje, så er du nødt til å utvikle en nettbutikk som tiltrekker kundene. Dette handler nok først og fremst om å kapre oppmerksomheten til folk. Nedenfor har vi gått gjennom et par gode tips for en bedre nettbutikk hos BigCommerce.

Profesjonelle produktbeskrivelser med klare bilder, godt innhold, og kundevurderinger.

Kontinuerlig annonsering på diverse digitale annonseplattformer.

Varierte betalingsmetoder som er tilpasset så mange potensielle kunder som mulig.

Enkelt domenenavn som kundene kan huske.

Appellerende design som frister til interaksjoner og kjøp.

Aktiver analyser slik at du kan få informasjon om brukernes ferd i nettbutikken.

Hvilke kjente merkevarer benytter BigCommerce?

Hvem bruker BigCommerce? Her finnes det mange forskjellige nettbutikker å velge mellom. Nedenfor har vi listet et utvalg av dem, slik at du kan se hvordan BigCommerce fungerer for dem i praksis.

Natori – Nettbutikk som selger eksklusivt undertøy samt andre klær. Visuelle hjelpemidler gjennom BigCommerce har hjulpet dem med å holde oppe et høyt salg. 

Skullcandy – Produsenten nesten alle kjenner innenfor hodetelefoner. Nettbutikken fokuserer her først og fremst på et design som går hånd i hånd med deres merkevare.

Rollie Nation – Produktet stikker virkelig ut i denne nettbutikken. Her fremstilles de fargerike skoene på en flott måte som frister til kjøp.

Nettbutikk Plattformer
brukervennlighet

Bruk BigCommerce til din nettbutikk

Så snart du har bestemt deg for å benytte BigCommerce til din nettbutikk, går du en spennende tid i vente. Her er det oppgaver både den ene og andre veien, og det er mye å sette seg inn i. Det viktigste er å fremme din merkevare, samt treffe målgruppen med design og produkt.

Vi i Moo Gruppen kan hjelpe deg å sette i gang. Dersom du fortsatt er i tvil om BigCommerce er for deg, eller om hvordan du skal takle et slikt prosjekt, så tar vi gjerne en prat. Vi har erfaring med flere nettbutikker som er bygget i BigCommerce, og vi vil veldig gjerne hjelpe deg å bygge din nettbutikk her også. Vi tilbyr deg rådgivning basert på dine behov og budsjett. Moo Gruppen leverer nettbutikker bygget på hele tre populære nettbutikk plattformer, Magento 2, WooCommerce og BigCommerce.  

Kontakt oss for en uforpliktende prat→

Rackbeat sitt lagerstyrings software muliggjør smart, rask og enkel lagerstyring. Vi er godkjente partnere av Rackbeat.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,